Pocetna » Film


Najavljena i 26. sezona Simpsonovih




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1050
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-06

Slike iz Najavljena i 26. sezona Simpsonovih


Porodica Simpson nastaviće sa svojim avanturama i u 26. sezoni, najavila je američka televizijska mreža Foks. Jedna od vodećih animiranih američkih serija je ujedno i animirana serija sa najdužim "stažom" u američkoj televizijskoj istoriji.



Trenutno se na Foks televiziji prikazuje 25. sezona serije o popularnoj porodici Simpson koji čine Homer, Mardž, Lisa, Bart i Megi i koji su postali globalno prtepoznatljive ikone popularne kulture.

- Za više od četvrtine veka, 'Simpsonovi' su osvojili srca i umove fanova na način koji prevazilazi uzraste, jezike i kulture - rekao je jedan od direktora televizijske mreže Foks Kevin Rili.

- To je jedan od najboljih sitkoma našeg vremena - kaže on.

Prošlog meseca, izvršni producent serije Al Džin je na konferenciji za novinare najavio da će jedan od glavnih likova u seriji umreti, a da se to očekuje u 26. sezoni, prenele su agencije.

"Simpsonovi" su prvi put prikazani na Foksu 1989. godine, a popularnost Homera i njegove porodice koja je vremenom rasla učinila je da ova televizijska mreža postane jedan od najačih igrača u TV industriji.


IZVOR