Pocetna » Ljubav i Sex


Najbolji početak dana - seks poze za jutro!




  Ocenite članak: 1
pregleda: 2404
Dodao/la: Impi
datum: 2012-09-15


udimo realni: Jutarnji seks je najbolji način da se započne dan (a večernji seks, naravno, da se završi dan). U svakom slučaju, prema novom istraživanju, ovaj tip "jutarnje gimnastike" posebno odgovara muškarcima, a teško da bi malo nežnosti smetalo i ženama kad otvore oči, naročito vikendom, kada ljudi imaju više slobodnog vremena.
Pa kako onda da vam dan ne počne dobro?
 


Kompanija Zeo otkrila je da se 75% muškaraca budi napaljeno, što može da bude dobra preporuka i njima i damama kako da započnu dan uz prasak. I to, na primer, uz jednu od predloženih jutarnjih poza.


Senzualna kašika

Lezite na stranu, a vaš momak neka legne iza vas. Držite oba vaša torza u poziciji, kao da spavate jedno pored drugog, a zatim podignite slobodnu nogu, odnosno nogu na kojoj ne ležite, u vis. Zatim, neka on prebaci svoj donji deo tela preko vas u skoro klečeći položaj i neka ulazi u vas otpozadi.
 
Iz ovog položaja lako ulazite i u senuzalnu i u bezobraznu kašiku... A vi mislili da se kašikom samo jede, e pa nije!
 

Bezobrazna kašika

Ovo je savršen način da probudite vašeg muškarca. Lezite oboje na stranu, tako da ste okrenuti u istom smeru, a vaš muškarac se nalazi iza vas. Gurnite svoju guzu ka njemu i polako ga usmeravajte u vas. Uzmite njegovu ruku i pokažite kako želi da vam dodiruje klitoris i neka vas dodiruje naizmenično "dole" i po grudima.

Paukova mreža

U ovoj pozi potrebno je da vaš partner i vi ležite po strani, ali da ste okrenuti jedno prema drugom. Zatim se nagnite jedno prema drugom, a vi svojim nogama obuhvatite jednu njegovu nogu tako da budete izuzetno blizu jedno drugom dok on ulazi u vas. Tokom odnosa držite se jedno za drugo kako bi održali ravnotežu i trenje doveli do maksimuma. Njegovo kretanje bi trebalo da bude slično bušilici kako bi stimulisalo klitoris.


Dosegnite nebesa

Lezite u krevet na leđa i podignite ruke iznad glave, tako da vaši dlanovi budu naslonjeni na zaglavlje, kao da želite da dosegnete zvezde. Kada on iz misionarske poze uđe u vas, skupite noge što više možete. U toj pozi, svaki put kad uđe u vas, njegov penis će se trljati o unutrašnju stranu vaših butina i usmina.

Osmica
Ne, ovo ne znači da treba da je gađate "osmicom" u glavu, nego da u njoj pravite pokrete kao da pišete broj osam... samo ne rukom

Ako je vaš muškarac ekstremno napaljen, pustite njega da uradi sve. Za ovu pozu, lezite na pod, a lice neka vam bude okrenuto ka plafonu, a vašu guzu poduprite sa par jastuka. Kolena neka vam budu polu savijena, a noge širom otvorene. Ruke neka vam budu ispružene iza glave, ili se držite za vašeg partnera, tako da svaki deo vašeg tela bude otvoren. On neka uđe u vas pod malo višim uglom nego inače (tu jastuci mogu dosta da pomognu), a ruke neka stavi pored vaše glave. Vaš partner bi trebalo da se polako, unutar vas, kreće tako da pravi osmicu, a na ovaj način vi čete moči da osetite i njegov penis i njegovu pubičnu kost.

Erotska završnica

Neka vaš partner sedne sa ispruženim nogama na krevet, a nekoliko jastuka neka mu pridržavaju leđa. Zatim neka se nagne malo unazad, koristeći svoje ruke kako bi održao svoju težinu. Zatim svog muiškarca opkoračite, okrenuti leđima, i spustite se u čučanj i sedite na njega.


0   Spam
Adrijana_   (2012-09-18 12:07 PM) [Sadrzaj]
E baš me čudi da si se ti pobrinuo za ovu temu hahahahahhahahah :D :D :*