Pocetna » Zanimljivosti


Najskuplja jahta na svetu vredi 230 miliona dolara




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1026
Dodao/la: Pegaz
datum: 2012-11-29

Slike iz Najskuplja jahta na svetu vredi 230 miliona dolara Slike iz Najskuplja jahta na svetu vredi 230 miliona dolara Slike iz Najskuplja jahta na svetu vredi 230 miliona dolara


“Nirvana” je naziv trenutno najskuplje jahte na svetu čija je vrednost procenjena na čak 230 miliona dolara.Ova lepotica je prikazana u Monaku na “Yacht Show”-u.Ovu luksuznu jahtu je kreirala kompanija “Oceanco” a završena je još prošle godine.

Dugačka je 88,5 metara. Ime jahte “Nirvana”, jasno je povezano sa sjajnim dizajnom i perfektnim komforom koji nudi ovo luksuzno plovilo. Čovek koji rukovodio celokupnom kreiranju ovog giganta, jeste Sem Sorgiovani. On je svojim iskustvom i znanjem, i inovativnim idejama, najzaslužniji za potpunu perfektnost u kojoj će uživati budući vlasnik.


Glavna paluba poseduje prostran prostor za sunčanje, bazen, hidromasažna kada, bar. Ovde je smešten i deo za odmor, koji uz luksuznu sofu i umetnički dizajn enterijera zaista pruža nesvakidašnji komfor. Do glavne palube, nalazi se trpezarija sa prelepo dizajniranistolom, koji prima do 12 osoba. Sobe su dizajnirane na više različitih načina, kako bi vlasnik lakše mogao da nađe prikladan smeštaj za svog gosta. Jahta raspolaže sa 4 dvokrevetne sobe, i jednim VIP apartmanom za 4 osobe.

Na raspolaganju je i salon lepote, mini spa gde možete uživati u masaži, više hidromasažnih kada, 3D bioskop, teratana…
“Nirvana” je trenutno dostupna po ceni od neverovatnih 230 miliona američkih dolara. U paketu su gliser i 6 skutera.