Pocetna » Estrada i Tv


Najveće grudi Holivuda: Žene im zavide, muškarci ih obožavaju




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1043
Dodao/la: Gale
datum: 2014-07-02

Slike iz Najveće grudi Holivuda: Žene im zavide, muškarci ih obožavaju Slike iz Najveće grudi Holivuda: Žene im zavide, muškarci ih obožavaju Slike iz Najveće grudi Holivuda: Žene im zavide, muškarci ih obožavaju Slike iz Najveće grudi Holivuda: Žene im zavide, muškarci ih obožavaju


Neke od njih su se molile da imaju velike grudi, a neke svoje grudi smatraju smetnjom, jer zbog njih ne mogu da se odbrane od fotografa. Ove holivudske zvezde izazivaju zavist kod mnogih pripadnica nežnijeg pola i izvlače uzdahe muškarcima. Ovo su neke od najvećih grudi Holivuda.

1) KRISTINA HENDRIKS



Kristina jeste dobra glumica, ali ono što se kod nje prvo primeti svakako su njene grudi. Ovde je fotografisana na premijeri filma "I Don't Know How She Does It" 2012. Ona svoje grudi krivi za to što ne može da živi od paparaca.

2) KELI BRUK



Keli je poznata po mnogo čemu, ali njene grudi bacaju u zasenak sve ostalo.

3) KEJT APTON



Naslovnica časopisa "Sports Illustrated" govori više od reči. Kejt je otvoreno ponosna na svoje grudi.

4) SOFIJA VERGARA



Sofija Vergara oduvek ponosno ističe svoje grudi. Ovde je fotogrfisana na dodeli Zlatnog globusa 2014.

Kada su je pitali da li se više zabavljaju brinete ili plavuše, Sofija je kroz šalu rekla da se "najbolje zabavljaju devojke sa velikim grudima".

5) KETI PERI



Keti Peri ima grudi za pohvalu, iako se ne trudi toliko da ih istakne. One se same po sebi ističu.

- Kad sam imala 11 godina, počela sam da se molim Bogu da mi da velike grudi. Bog je ostvario moju želju, pa je čak i preterao, toliko da sam u jednom trenutku povikala "Molim te, stani, Bože, ne mogu više da vidim svoja stopala. Molim te, stani - rekla je Keti za magazin "The Rolling Stone".

6) SALMA HAJEK



- Moja porodica je išla u crkvu sveca čudotvorca. Ja sam tamo stavila ruke u svetu vodicu i pomislila "Molim te, Isuse, daj mi velike grudi" - poznata je Selmina izjava.

7) KRISTINA AGILERA



Alisa Milano je javno priznala da se divi Kristini.

- Volela bih da kad bih mogla da volim neki deo svog tela onoliko koliko Kristina Agilera voli svoje grudi - rekla je ona.

8) MARAJA KERI



Kad god može, Maraja se trudi da istakne svoje grudi. Iako to nikad nije napadno, tako velike grudi ne mogu da se ne primete čak ni potpuno pokrivene.


IZVOR