Pocetna » Film


Najveći i najprestižniji bioskop uskoro u Beogradu




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1462
Dodao/la: Inn@
datum: 2012-09-14


Kompanija Delta Real Estate postigla je dogovor sa Blitz-CineStarom, najvećim kinooperaterom u regiji o zakupu prostora za CineStar Planet - megaplex sa 18 bioskopskih sala koji uključuje IMAX® i Gold Class bioskopske sale u sklopu šoping-mola Delta Planet koji će biti izgradjen u Beogradu.

CineStar Planet biće u potpunosti digitalizovani megaplex sa 18 bioskopskih sala ukupnog kapaciteta 3.300 mesta. U najvećem bioskopu u regionu prikazivaće se oko 200 novih filmova godišnje i to paralelno sa svetskim bioskopskim projekcijama.

Osim filmova, posetioci će biti u prilici da uživaju i u alternativnim sadržajima kao što su prenosi „uživo“: koncerata, opera, baleta i sportskih događaja, objedinjenih pod nazivom Spektakli u CineStaru. Potpuno uživanje u gledanju filmova obezbediće komforne klimatizovane sale sa „wall to wall“ platnima i najkvalitetnijom audiovizuelnom tehnologijom.

Čak deset sala biće opremljeno najnovijom 3D digitalnom tehnologijom, a dve CineStar eXtreme dvorane zvučnim sistemom Auro 11.1 3D, koji omogućava zapanjujuće iskustvo 3D zvuka na tri prostorne ose (širina, dubina i visina) umesto na dve ose tradicionalnog „surround“ zvuka.

Otvaranje je predviđeno u jesen 2014. godine.