Pocetna » Film


Napokon je stigao trailer za X-Men: Days of Future Past!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 2037
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-30

Slike iz Napokon je stigao trailer za X-Men: Days of Future Past!


Na internetu se napokon pojavio i prvi trailer za nestrpljivo iščekivani film X-Men: Days of Future Past. U nastavku filma X-Men: Prva generacija iz 2011., članovi tima udružit će snage sa mlađim verzijama sebe kako bi se borili u ratu za opstanak. Bitka za preživljavanje ljudi i mutanata vodit će se u dva vremenska perioda.

Trailer pokazuje Patricka Stewarta u ulozi Profesora Xaviera koji podučava Hugh Jackmana kao Wolverina, koji se upravo sprema na povratak u prošlost, kako da nađe i uvjeri mlađe verzije njega i Magneta da surađuju s njim. "Nađi me. Vodi me. Pokaži mi put. Budi strpljiv.", Xavier govori Wolverinu na što on samo kratko odgovara: "Strpljenje mi nije jača strana."



U traileru također na momente možemo vidjeti i novog člana X-Mena, Quicksilvera (Evan Peters), kao i Michaela Fassbendera kao mladog Magneta, Jennifer Lawrence kao mladu Mystique koju Magneto privlači k sebi dok ona plače i opire se. U traileru nam je također nagovješten povratak Halle Berry u ulozi Storm, Anne Paquin kao Rouge i Ellen Page kao Shadowcat. Čak su nam prikazali i scenu u kojoj se Stewart kao stari Xavier nalazi oči u oči sa svojom mladom verzijom sebe, koju utjelovljuje James McAvoy.

Redatelj Bryan Singer u ponedjeljak je na Twitteru objavio kako će se ovaj trailer više fokusirati na likove jer se većina vizualnih efekata tek treba napraviti. No ima još vremena za to jer će se X-Men: Days of Future Past u kinima naći tek krajem svibnja 2014.


IZVOR



0   Spam
drakotom   (2014-05-26 10:15 PM) [Sadrzaj]
hoce li ko postavit ovaj film bio bih mu zahvalan