Pocetna » Film


Napokon objavljen datum premijere serije "Fargo 3".




  Ocenite članak: 1
pregleda: 605
Dodao/la: DzonDon
datum: 2017-02-24


Još samo dva mjeseca do nove sezone serije Fargo! FX je objavio kako će treća sezona njihove Emmyjem nagrađene limitirane serije premijeru imati 19. travnja. Nove epizode smještene su u 2010. godinu i u njima glume Ewan McGregor (u duploj ulozi), Carrie Coon, Mary Elizabeth Winstead i David Thewlis.

Emmit Stussy (McGregor) je Kralj parkinga u Minessoti te sam sebe smatra uspješnom američkom pričom dok je njegov malo mlađi brat Ray (također McGregor) druga priča. Uvijek u bratovoj sjeni, Ray je proćelav, odeblji socijalni radnik koji na svojim leđima nosi teret svog života i za to krivi svog brata.

Bratsko suparništvo ide uvrnutim putem koji počinje sitnim krađama no uskoro eskalira do ubojstava, mafijaša i ubojitog natjecateljskog bridža.

Coon glumi Gloriju Burgle, mirnu šeficu lokalne policije. Kao nedavno razvedena majka, ona pokušava razumijeti ovaj novi svijet oko nje, gdje se ljudi više povezuju sa svojim telefonima nego sa ljudima oko sebe. Winstead će biti Rayeva djevojka Nikki Swago, vješta i privlačna djevojka na uvjetnoj čija strast je natjecateljski bridž. Thewlis glumi V.M. Vargasa, tajanstvenog usamljenika i istinskog kapitalista čiji se šefovi planiraju udružiti sa Emmitom, svidjelo se to njemu ili ne.

Serija je još uvijek u produkcijskoj fazi. Showrunner Noah Crawley zaslužan je i za scenarij i režiju te je izvršni producent uz braću Coen Joela i Ethana.


IZVOR