Pocetna » Zanimljivosti


Nastariji par u Britaniji na "Tviteru" deli ljubavne savete.




  Ocenite članak: 0
pregleda: 867
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-02-16


Najstariji bračni par u Britaniji priključio se društvenoj mreži "Tviter" kako bi pomagao ljudima da rešavaju svoje ljubavne probleme. Lajonel i Elen Bakston čija romansa traje punih 82 godine, pozivaju tviteraše da im tvituju o svojim ljubavnim problemima.

Njih dvoje nikada nisu bili rastavljeni duže od jedne noći tokom osam proteklih dekada i sada žele da čitavom svetu otkriju tajnu svoje vešedecinijske ljubavne veze. Elen koja ima 100 godina je tom prilikom izjavila:
- Nikada nismo bili rastavljeni, a ja nikada nisam poželela nikog drugog. Naš brak je ispunjen srećom svih ovih godina jer smo nas dvoje dobri prijatelji i dobar muž i žena jedno drugom. Uvek smo se starali da provedemo lepe večeri van kuće, bez obzira da li bismo išli u romantičan restoran ili da igramo bingo.
Elen i Lajonel su se upoznali marta 1930. dok su radili u fabrici "Henley Cable" u severnom delu Londona iako su oboje odrasli u istočnom delu. Videli su dolazak i odlazak 15 premijera kao i mnogobrojne ratove koje je kraljvstvo vodilo.
Lajonel je nedavno izjavio:
- Uvek je bila lepa, dobro smo se lagali, izašli smo par puta i počeli da se zabavljamo. Na kraju smo se venčali. Uradili bismo to odmah, ali nismo imali para.
Sada su Elen i Lajonel spremni da tajne svoje veze podele sa drugima. Britanska kompanija koja snima venčanja "Shoot It Yourself" organizovala je da par koristi Tviter kako bi odgovorio na pitanje šta treba učiniti da bi ljubav potrajala.


0   Spam
BMW   (2012-02-16 4:24 PM) [Sadrzaj]
lele