Pocetna » Film


Nastavak "Nemoguće misije" dobio naslov




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1270
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-03-22


Novi nastavak "Nemoguće misije" zvat će se "Rogue Nation", a uz tu objavu izašao je i prvi jednominutni trailer




Najnoviji nastavak akcijske franšize Nemoguća misija napokon je dobio svoj službeni naziv. Dosada nazivan jednostavno Nemoguća misjia 5 ili Mission: Impossible 5 od danas nosi podnaslov Rogue Nation.

Potencijalni konflikt koji je mogao nastati zbog sličnog naslova "Nemoguće misije" i spin offa "Ratova zvijezda" (Rogue One), brzo je uklonjen dogovorom između studija Parmount i Disneya/Lucasfilmsa. Dogovoreno je kako se za promotivne svrhe spin offa "Ratova zvijezda" tijekom prikazivanja "Rogue Nationa" ovo ljeto neće koristiti naslov Rogue One.

Uz vijesti o naslovu objavljen je i kratki trailer u kojem se po prvi puta može vidjeti s kojim negativcima će se sukobiti akcijski junak Ethan Hunt. Do sada je glavna tema filma bila strogo čuvana, a prve naznake možete vidjeti u traileru.



Nemoguća misija: Rogue Nation naći će Ethana Hunta (Tom Cruise) i njegov tim u sukobu s profesionalno istreniranim i organizanim odmetnicima pod nazivom Syndicte čiji je cilj eliminirati Hunta i njegovu ekipu.

Petu instalaciju Nemoguće misije režirao je Christopher McQuarrie, dok je Drew Pearce napisao scenarij.

U glavnoj ulozi će se ponovno naći nezaobilazni Tom Cruise, a uz njega će svoje uloge reprizirati Jeremy Renner, Ving Rhames i Simon Pegg. Kao novi članovi obitelji Nemoguće misije pojavit će se i lijepa glumica Rebecca Ferguson te Sean Harris kao glavni negativac.

Rogue Nation će svoju veliku premijeru imati ovo ljeto, točnije 31. jula.


IZVOR