Pocetna » Film


Nastavak „Vojne akademije“ početkom oktobra u bioskopima širom Srbije




  Ocenite članak: 1
pregleda: 720
Dodao/la: Nutella92
datum: 2019-09-14


Već narednog dana film će početi sa prikazivanjem u bioskopima širom zemlje i regiona.

Novo filmsko ostvarenje donosi avanture poznatih junaka koji prolaze kroz nove životne izazove. Od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića, koji pokušava da se vrati staroj ljubavi - letenju, do životnih, poput Roksande i Vasiljevića, koji će se boriti za opstanak veze, ali i Šaše i Klisure, koji će se boriti za potomstvo.

U novom nastavku pratićemo i avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada će na test izdržljivosti doći njihova prijateljstva i ljubavne veze.

Na radost gledalaca, družimo se ponovo sa omiljenim glumcima. U glavnom ulogama i u ovom nastavku su: Bojan Perić, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin Teodosić, Miloš Timotijević, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Vaja Dujović, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Viktor Savić, Đorđe Stojković, Miodrag Dragićević, Jovan Jovanović, Davor Golubović, Ivan Mihailović, Olga Odanović, Dragana Dabović, a tu su i Tanasije Uzunović, Branka Pujić, Dragan Petrović Pele, Miodrag Miki Krstović, Gordana Paunović, Tatjana Venčelovski i Darko Tomović.



IZVOR