Pocetna » Estrada i Tv


Nataša Bekvalac: Belo mi izoštrava čula!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 936
Dodao/la: Mina
datum: 2011-10-25




Da buran medijski život Nataše Bekvalac ni na jedan dan ne padne u zaborav, potrudila se sama pevačica i družbenica kontroverznog albanskog biznismena Ćazima Osmanija, koja je otkrila svoj odnos prema „belom“, koje je opevala u svojoj novoj pesmi „Dobro sam“!

Nova pesma Bekvalčeve, za koju je sama napisala tekst, izazvala je veliku pažnju zbog dvosmislenog dela refrena: „Na belom ću da umrem.“ Pevačica je svoje interesantno nadahnuće pojasnila na sledeći način:
- Ne vidim šta je tu dvosmisleno. Za neke je belo sinonim za čednost, za druge simbol tuge... A što se mene tiče, volim da spavam na svilenoj beloj posteljini i u beloj majici. Volim belo jer mi izoštrava čula - rekla je Nata i dodala da nikada nije pevala pesme koje nemaju veze sa njenim životom, te da ih ljudi zato toliko i vole.

Na konkretno pitanje da li je nekada probala kokain, Nataša nije dala ni potvrdan ni odričan odgovor:
- Kada su mi na jednoj žurki ponudili punu srebrnu tacnu da i ja probam taj čarobni prah, setila sam se našeg genijalnog režisera koji je odbio Almodovara rečima: „Hvala, upravo se skidam sa njega“ - rekla je Nata za „Svet“, pri tom ne rekavši da li je ona odbila ili probala.

U želji da dobijemo pojašnjenje od pop pevačice, pokušali smo da stupimo u kontakt s njom, ali nam to nije pošlo za rukom do zaključenja ovog broja.

Nata: Luna Lu ima problem sa svojim dilerima!
Na prozivku voditeljke Lune Lu, koja je na svom „fejsbuk“ profilu napisala status „Bekvalac, promeni dilera“, novosadska pevačica je odgovorila „rafalnom paljbom“.
- Ona to najbolje zna, jer očito ima problem sa svojim dilerima. Mene takvi zaobilaze u širokom luku znajući da neće zaraditi. A kad smo već kod menjanja, neke fizionomije ne može da popravi ni konzilijum plastičnih hirurga, baš kao što ni Luninu zlobu ne može da sredi čitav psihijatrijski tim - bila je oštra Bekvalčeva.
Kada smo pozvali prozvanu voditeljku da prokomentariše Natašine reči, ljutito nas je upitala:
- Da li vi stvarno mislite da ću da se raspravljam sa osobom poput Nataše Bekvalac?!
Na našu konstataciju da je ona ta koja je započela njihov medijski rat, Luna je odbrusila:
- Hoćemo sada da se raspravljamo oko toga? No koment, to je sve što ću da kažem!