Pocetna » Tracevi


Nataša Bekvalac ima novog dečka?!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1090
Dodao/la: Mina
datum: 2011-10-25




Nataša je u petak po podne sa izvesnim starijim gospodinom ispijala piće u jednom poznatom beogradskom lokalu. Susret se dogodio u Takovskoj ulici, gde se Bekvalčeva sastala sa nama nepoznatim gospodinom, koji joj je u znak pažnje doneo poklon u crvenoj ukrasnoj kesi. Nakon što su se srdačno pozdravili, ušli su u kafić, u kojem su proveli narednih sat vremena u ćaskanju.

- Nata i njen prijatelj su se oko 17 časova našli ispred dogovorenog lokala, a pre ulaska predat joj je poklon, koji je bio lepo upakovan u crvenoj ukrasnoj kesi. Pevačica se oduševila iznenađenjem i veoma srdačno zahvalila. Nakon toga su ušli u lokal, gde su vrlo prisno ćaskali uz piće - priča izvor koji se našao na licu mesta, a ubrzo se i ekipa našeg lista uverila da je novosadska pevačica u zanimljivom društvu, stigavši ispred kafića u kojem su sedeli.

Bekvalčeva je bila lepo raspoložena sve dok nije spazila našu ekipu ispred lokala, da bi ubrzo pozvala „pojačanja“ u vidu svoje sestre Kristine i još nekoliko drugarica.

Slučajno ili ne, time se i završio Natin sastanak sa javnosti nepoznatim gospodinom, koji je ubrzo prišao njenom stolu, pozdravio se i izašao iz lokala na sporedni ulaz, izbegavši tako fotografe koji su bili ispred kafića.
Ubrzo potom je pomenuti lokal napustila i Nataša sa svojom svitom, pri čemu su se devojke sve vreme grohotom smejale, valjda zbog činjenice da su „prevarile“ okupljene fotografe našeg lista. Ipak, nije nam promakao detalj da je Nata u ruci držala crvenu kesu, u kojoj se nalazio poklon od novog prijatelja.
Podsećanja radi, Nata je nedavno izjavila da je ona slobodna žena i da lepo živi svoj život.

- O mom životu uglavnom drugi pričaju, ja ga živim, što je genijalno i retko na našim prostorima. Ljudi uglavnom pričaju o svojim životima, ali ih ne žive. Ja sam slobodna žena u svakom smislu te reči - rekla je pevačica.
Zbog ovakvog pevačicinog stava, ali i činjenice da u toku jučerašnjeg dana nije odgovarala na naše pozive, ostali smo uskraćeni za podatak da li je reč o poslovnom saradniku, prijatelju ili novom đuvegiji...

Definitivni kraj sa Ćazimom

Da je Nataša Bekvalac definitivno sve raskrstila sa kontraverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem, najbolje govori podatak da je on nedavno uslikan sa starom-novom devojkom Mandom Popović. Njih dvoje su viđeni u jednom renomiranom crnogorskom hotelu, čime je postalo jasno da više ništa nema sa novosadskom barbikom i da je trenutno emotivno zadovoljan sa Mandom.