Pocetna » Ljubav i Sex


Ne kasnite i ne pričajte o bivšim momcima!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 970
Dodao/la: ElGato
datum: 2013-11-27


Muškarci ne vole žene koje kriju svoje mišljenje, previše piju, ništa ne jedu i ne ispuštaju telefon iz ruku

Pratite savete i sastanak će biti savršen.
Većina žena počne da paniči kad upozna simpatičnog muškarca koji je pozove na sastanak. Naravno, pitanje je šta obući, kako se ponašati, šta reći... Dajemo vam savete koje su sastavili najbolji svetski stručnjaci za pitanja ljubavnih veza.

1. Iznesite svoje mišljenje
Ako te je pozvao na suši ili u koktel-bar, to može biti najbolji sastanak na svetu - osim ako ti ne podnosiš suši ili koktele. Većina muškaraca voli žene sa stavom. Ukoliko on nije jedan od tih - zaobiđi ga, nije za tebe.

2. Pažljivo s odećom
Svaka žena želi da impresionira muškarca. Ipak, to ne znači da treba da obuče pantalone u kojima jedva diše ili stane na štikle u kojima ne može da napravi ni dva koraka. Najbolji savet je da se žena obuče onako kako bi se obukla da izlazi s prijateljicama. A, OVDE pročitajte kako da prepoznate granicu između seksi i vulgarnog izgleda.


3. Ne spominjite bivše
Ako žena želi da je muškarac posle prvog sastanka više nikad ne pozove, dovoljno je samo da počne da priča o bivšim momcima ili o svojim udvaračima.

4. Nemojte kasniti
Sasvim je jasno da će svaka žena na sastanak doći sa bar pet minuta zakašnjenja, jer bi bilo nezgodno da dođe prva. Ipak, ako bude kasnila više od toga, pokazaće muškarcu koji je čeka da ga ne poštuje. A, muškarce ništa ne odbija više od nepoštovanja.

5. Nemojte previše piti
Nervozu je lako smanjiti unosom alkohola, ali ako to radiš, pazi da ne preteraš. Muškarci vole devojku sa čašom vina u ruci, ali ne raduje ih kad moraju da im drže glavu dok povraćaju.

6. Jedite
Možda se čini nelogično savetovati ženama da jedu na prvom sastanku, ali mnoge od njih neće jesti ili će jesti toliko malo da će ostati gladne. Ipak, muškarci vole žene koje jedu, a ne podnose one koje na večeri naručuju samo salatu. Jedi koliko bi jela da si na večeri sa drugaricama. Samo pazi da ti sve ne curi niz bradu.


7. Ostavite telefon na miru
Jedna od svari koja najviše iritira svakog muškarca jeste kad devojka neprestano gleda u telefon i šalje poruke tokom sastanka. On će pomisliti da si nezainteresovana, u najboljem slučaju, ili da si osoba zavisna od Fejsbuka, Tvitera ili SMS, što znači da je s tobom nemoguće pričati uživo.

8. Prava pitanja
Siguran način da se razgovor odvija kako valja jeste pitati muškarca što više jednostavnih i običnih pitanja. Pitajte ga nešto o njegovom poslu, porodici, hobiju, omiljenoj muzici, filmovima, TV serijama... Ali nikad nemojte da ga pitate o politici, religiji, bivšim devojkama i tome koliko zarađuje.


IZVOR