Main
Pocetna » Ljubav i Sex


Ne preskačite predigru!
  Ocenite članak: 0
pregleda: 767
Dodao/la: Impi
datum: 2012-07-16


Iako je neki muškarci ne vole i izbegavaju, predigra je jedini način da dođete do najboljeg seksa koji nikada nećete zaboraviti!
Ovako treba da počne...
 
1. Poljupci

Poljupci su najprisniji i najuzbudljiviji kontakt koji može probuditi sva čula. Krenite od usana, preko vrata i grudi do stomaka. A najzabavniji deo tek počinje. Igra s poljupcima nastavlja se kod vrha klitorisa i vrlo se polagano pomiče prema njenim stidnim usnama. Zadržite ga u tom položaju, a ako ne može tako da izdrži dugo, tu je poza 69.

2. Klitoris

Klitoris je najjača tačka koja na pravi pritisak može snažno reagovati. Ali nikako prerano, jer nije baš najlepši osećaj ako partner počne da dodiruje klitoris pre nego što je dama u potpunosti uzbuđena! Pričekajte malo; rasplamsajte strasti prvim korakom (pogledaj gore)...
3. Zvukovi

Stenjanje, dahtaji i šapat uzbudiće oba partnera. Naravno, ne treba ni u čemu preterivati, pa tako i u ovome, jer ne želite da se partner prepadne. Isto tako zvukovi poput mrmljanja ispuštaju vibracije koje vama i partneru mogu dobro doći kod oralne zabave.

 

...a ovako da se završi!
4. Slatki greh

Hrana je najbolji saveznik dobre predigre. Ne govorimo o ukusnim romantičnim večerama ili afrodizijacima već o jednostavnim namirnicama za igru koje se skrivaju u svakom frižideru. Šlag, jogurt, med, marmelada ili neki ukusni čokoladni sos... Šta god da izaberete biće savršen izbor, koji će u kombinaciji s vašim usnama partneru pružiti nezaboravan užitak. Sve ovo ima mnogo bolji ukus na vrelom telu!
5. Orgazam

Orgazam uključuje veliki deo tela, nerve, mišiće koji se napinju, pluća koja brže rade, a oslobađaju se i određeni hormoni. Ukratko, u orgazmu učestvuje gotovo celo telo. Ako vas partner seksom nije doveo do vrhunca, ne brinite - do orgazma ne vodi samo jedan put! Seksualna pomagala, jezik i prsti su odlični saveznici! Što god upotrebio neka se skoncentriše na najmanje dve erogene tačke, klitoris i G tačku. I nema greške!


Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|

Kategorije

Sport [610]
Film [510]
Zanimljivosti [932]
Nauka [191]
Tracevi [76]
Ljubav i Sex [384]
Estrada i Tv [303]
Zdravlje [210]
Prati nas na Fb


InformacijeChat


MarketingNovo na forumu

Pitanje i Odgovor.
Forum: Upoznavanje
Pokloni Pesmu Korisniku iznad
Forum: Pricaonica
Koju pesmu trenutno slusate?
Forum: Muzika
PRIJAVITE SADRŽAJ KOJI NE RADI
Forum: Pomoc i Podrska
Stih pesme koji vam se vrti po glavi..
Forum: Muzika
Preporuci pesmu
Forum: Muzika
Brak zbog papira.
Forum: Upoznavanje
Iskreno misljenje o korisniku iznad.
Forum: Upoznavanje
Parovi
Forum: Igre bez granica
Slike koje ce nas nasmijat
Forum: Humor i klipovi
Prijatelji Sajta

Prijatelji sajta

Popularni Linkovi

Info i pravila

  • Pravilnik
  • DMCA
  • Terms of Service
  • Privacy Policy
  • Kontakt forma


Create a website for free