Pocetna » Zanimljivosti


Nekoliko tračeva o Charlieju Sheenu iz memoara Jona Cryera




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1502
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-03-20


Prostitutke, ovisnosti, problemi s plaćom... pogađate, sve je to bilo dio snimanja „Dva i pol muškarca“


Serija Dva i pol muškarca možda je nedavno završila, ali neke stvari se neće tako skoro zaboraviti!

Jon Cryer je po završetku serije dovršio i memoare sa snimanja u kojima ćemo moći čitati o najvećim glupostima i ekscesima, koga drugog, nego Charlieja Sheena.

Cryerova knjiga naziva So That Happened u kojoj će sve biti otkriveno (barem tako on navodi) izlazi tek 7. travnja, ali zato nam je The Wrap dao uvid kako će to otprilike izgledati i izdvojio nekoliko dogodovština dvojca Cryer-Sheen.



1. Na početku snimanja serije Sheen je došao u Cryerovu garderobu u panici jer ga je iznenada posjetila tadašnja supruga Denise Richards. Problem: hrpa pornografije koju je zamolio da mu sakrije dok ona ne ode.

2. Dvojac je u jednom trenutku poslovno otputovao u Las Vegas i Cryer je očekivao ludnicu znajući kakav je Sheen. No, dogodio se nešto neobično: po dolasku u hotel Sheen je jednostavno – zaspao.

3. „Nakon rastave sam bio sav jadan i nisam bio spreman za izlaske. Pomislio sam da bih mogao nekoga platiti za seks, a onda mi je Charlie predložio neke koje je on koristio“, priznao je.



4. Nakon navedenih susreta s prostitutkama, Cryer se zaljubio u jednu glumicu u usponu, ali Sheen mu je rekao da je on prije bio u vezi s njom(bro code!). Na pitanje zašto su prekinuli, Sheen je rekao: „Htio sam dovesti drugu djevojku k nama u krevet, ali ona nije bila oduševljena idejom.“

5. Sheen je 2009. godine bio uhićen u Coloradu zbog oružja, a Cryer mu je SMS-om poslao pozitivne misli na što mu je ovaj dao tipičan odgovor: „Hvala ... idem kući večeras. Silovanje pod tuševima je bio loše, ali zato je hrana bila dobra. Frizerka i make-up djevojka su stigle prekasno, već su me slikali za dosje.“

6. U Sheenovim zadnjim danima na snimanju došli su glavešine (Bruce Rosenblum i Peter Roth) kako bi procijenili koja je šteta nastala zbog njegove ovisnosti i bračnih problema te je li u stanju za snimanje serije. Sheen uopće nije bio mogao ponoviti tekst jer nije bio pri sebi, a nakon što su nekoliko puta ponavljali scenu i konačno uspjeli Sheen je jednostavno sjeo u svoj auto i otišao sa seta, sav našminkan i obučen za snimanje. Rosenblum i Roth nisu mogli vjerovati i zaključili su da se na njega više ne može računati. To je bila posljednja epizoda koju je Sheen snimio.



IZVOR