Pocetna » Sport


Nema kraja agoniji Junajteda: Trećeligaš ga izbacio iz Liga kupa!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 753
Dodao/la: Gale
datum: 2014-08-27

Slike iz Nema kraja agoniji Junajteda: Trećeligaš ga izbacio iz Liga kupa! Slike iz Nema kraja agoniji Junajteda: Trećeligaš ga izbacio iz Liga kupa!


Ni dolazak Luja van Gala nije pokrenuo posrnulog giganta - Mančester junajted nije osetio slast pobede ni u trećem zvaničnom meču pod vođstvom holandskog trenera, već je dobio lekciju od trećeligaša MK Donsa koji je sa 4:0 izbacio premijerligaša u drugom kolu Liga kupa.



Jeste Van Gal promešao karte posle poraza od Svonsija i remija sa Sanderlendom u prvenstvu, ali je i na teren uz mlade nade poslao De Heu, Andersona, Evansa, Kagavu, Ćićarita i Velbeka.

Oni nisu bili dovoljni da se izbegne katastrofa od ekipe koja je prošlu sezonu završila kao 10. u Ligi 1, trećem rangu engleskog fudbala, te su doživeli novi neuspeh u nizu, i to u danu kada su doveli Anhela di Mariju.



Da će Junajted dobiti još jedan bolan udarac, a MK Dons doći do jedne od najvećih pobeda u klupskoj istoriji najavio je Grig pogotkom u 25. minutu posle katastrofalne greške Evansa, da bi u nastavku De Hea još tri puta morao da vadi loptu iz mreže.

Strelac prvog gola je u 63. minutu još jednom matirao golmana "crvenih đavola", da bi Afobe sa još dva pogotka samo dodao "so na ranu" Van Galu i njegovim pulenima.

Junajted u narednom, trećem kolu Premijer lige gostuje Barnliju, u subotu od 13.45.


IZVOR