Pocetna » Ljubav i Sex


Nema penis, a spavao sa 100 žena




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1073
Dodao/la: Dusomoja
datum: 2013-03-19


Njegov nedostatak mu je izazvao dosta duševnog bola, čak ga je doveo do ruba samoubojstva, ali sada se sprema za inovativnu operaciju nakon koje će postati prvi muškarac na svijetu koji će imati potpuno novi penis, napravljen od njegove ruke

Budući da je šarmantan i dobro izgleda, nije teško shvatiti zašto je Britanac Andru Vardl veoma popularan kod dama. Ali iako je spavao s više od 100 žena, ima tajnu koju nije otkrio svojim drugarima, rođen je bez penisa.

Njegov nedostatak mu je izazvao dosta duševnog bola, čak ga je doveo do ruba samoubojstva, ali sada se sprema za inovativnu operaciju nakon koje će postati prvi muškarac na svijetu koji će imati potpuno novi penis, napravljen od njegove ruke.

- Mislio sam da ovaj dan nikada neće doći i da nije moguće da imam potpuno funkcionalni penis - kaže 39-godišnji Vardl.

Andru je rođen s mjehurom koja se formirala izvan njegovog tijela, a iako je imao testise, nije imao penis. Imao je uspješnu operaciju mjehura, ali nedostatak je ostao.

Dok je odrastao imao je još 15 operacija, zbog brojnih problema s bubrezima i infekcijama, da bi mu napravili cijev kojom bi mogao normalno mokri.

Novi problemi su se pojavili kada su djevojke počele ga seksualno privlače. Prvu djevojku je imao sa 17 godina, a kada je njihova veza postala ozbiljnija, objasnio joj je situaciju. Ona je bila puna razumijevanja i bili su zajedno četiri godine. Od tada je bio s više od sto žena, a većini nije rekao za svoj problem.

Prije dvije godine je pokušao izvršiti samoubojstvo predoziranjem pilulama, i tada je riješio zatražiti pomoć.

Posjetio je specijalistu u Londonu koji je procijenio da je pogodan za eksperimentalnu 12-satnu operaciju u kojoj će od kože, mišića i živaca sa njegove ruke napraviti novi penis. Još dvije operacije će biti potrebne da bi se povezali urinarni putevi i da se povežu testisi kako bi se omogućila ejakulacija. Nada se da će prvu operaciju imati ovog ljeta.

- Prvi put nakon mnogo godina osjećam da je svjetlija budućnost ispred mene - kaže Andru, koji namjerava napisati knjigu o svom životu i pomaže ljudima koji imaju slične probleme.


IZVOR