Pocetna » Film


Neprepoznatljivi Johnny Depp




  Ocenite članak: 0
pregleda: 937
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-04-24


U filmu 'Black Mass', koji u kina stiže u rujnu, Depp glumi ozloglašenog gangstera Whiteya Bulgera


James Joseph "Whitey" Bulger bio je nadahnuće za mnogobrojne filmove i serije tijekom godina, stoga čudi kako nikad nije dobio svoj samostalni film. Uskoro će se i to promijeniti jer stiže Black Mass, film temeljen na istinitoj priči o Bulgerovom životu i sa skoro neprepoznatljivim Johnnyjem Deppom u ulozi bostonskog gangstera koji je prvo postao doušnik zatim bjegunac.

Smješten tijekom 1970-ih, film donosi nevjerojatnu priču o tome kako je Bulger održao svoje kriminalno carstvo, uz tajnu pomoć FBI-ja, koja ponekad nije bila pretjerano tajna. FBI ga je vrbovao kao doušnika protiv suparničke kriminalne obitelji Patriarca. Bulger je uspio u potpunosti pokvariti i agenta koji je bio zadužen za njega i njegovog šefa.



Kad je FBI sredio obitelj Patriarca, Bulger se našao u prilici da popuni rupu, stavljajući sebe na čelo organiziranog kriminala u Bostonu. Njegovi prijatelji iz FBI-ja prikrivali su njegove zločine, uključujući i nekoliko ubojstava, spasivši ga više puta od optužnice. Kada je vlada napokon digla optužnicu protiv njega 1994., FBI mu je javio na vrijeme pa se stigao sakriti. Punih 16 godina uspio je biti sakriven no na kraju su ga ulovili 2011. u Santa Monici.

U filmu Black Mass uz Deppa glume i Kevin Bacon, Benedict Cumberbatch, Joel Edgerton, Jesse Plemons i Sienna Miller. Film je režirao Scott Cooper prema scenariju koji potpisuju Mark Mallouk i Jez Butterworth.

Danas imamo prilike vidjeti prvi, pomalo zastrašujuć trailer za film koji u kina stiže sredinom septembra ove godine.


IZVOR