Pocetna » Film


Netflixov "Luke Cage" dobio drugu sezonu




  Ocenite članak: 1
pregleda: 820
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2016-12-06


Superjunak nadnaravne snage i neprobojne kože je osvojio i kritiku i publiku


Zadnjih dana stižu odlične vijesti iz Netflixa, a najnovija je za fanove serije Luke Cage: druga sezona je u pripremi!

Netflix je novost objavio na svom Twitteru i Facebooku uz kratki, prigodan video na kojem možemo vidjeti Pop's Barber Shop i natpis uskoro druga sezona (Season 2 coming soon).

Luke Cage je tako treća Marvelova serija koja je dobila drugu sezonu na Netflixu. Podsjetimo, Daredevil je bio prvi kojem je odobrena druga sezona (nedavno je dobio zeleno svjetlo za treću), a nakon njega Jessica Jones. Još nas čekaju premijere dvije Marvelove serije: Iron Fist te nakon njega The Defenders u kojoj će se okupiti sva četiri glavna lika iz Marvelovih serija na Netflixu.

Prva sezona Lukea Cagea s Mikeom Colterom u glavnoj ulozi imala je 13 epizoda koje je Netflix već tradicionalno izbacio odjednom, i bila je odlično prihvaćena i među kritikom i među publikom. U prvoj sezoni su glumili još Rosario Dawson, Mahershala Ali, Simone Missick, Theo Rossi i Alfre Woodard. Colter će se u ulozi Cagea pojaviti i u spomenutoj seriji The Defenders uz Charlieja Coxa (Daredevil), Krysten Ritter (Jessica Jones) i Finna Jonesa (Iron Fist).

Još nije poznato kada možemo očekivati drugu sezonu serije Luke Cage.



IZVOR