Pocetna » Estrada i Tv


Neven rasplakao Martinu




  Ocenite članak: 0
pregleda: 831
Dodao/la: shooomy
datum: 2012-04-28


Trebalo je ja da budem izbačen, ali kao da me posmatra nešto gore i kaže: Ne brini se ti, ja brinem o tebi”, zadovoljan je Milan. Iako je očigledno svima neprijatno, on se trudi da unese vedrinu u mali napeti skup. Jedino je Neven zaista opušten i iskreno odgovara na Milanovo pitanje da li je bilo dogovora sa Markom: “Jeste. Ni vi ne možete reći da se niste dogovorili sa Sebastijanom i Ognjenom”. Ava se sva uzvrpoljila, neprijatno joj je svo to “durenje”, iako je Milan non stop teši: “Opusti se, maco. Šta ti je, maco? Dodaj mi te činije, maco” I tako…

A na Ostrvu odbačenih, Marko je dočekan kao Žare prve noći. Jelena ga je skroz iskulirala, ali Žare se pozdravlja. Da je jutro pametnije od večeri, nije se pokazalo ovog puta jer je Markov dolazak bio u debeloj senci Žaretove i Stanijine svađe. Pošto je izgubio živce zbog komentara da je u vezi sa Jelenom, Žare je osuo paljbu po Staniji: “Pa i ti si živnula otkad si spavala sa Ognjenom, poljubila si se sa Vladom i, mogu da kažem, da si bila u vezi sa Nikolom. Kako će tvom momku da prija kad čuje tako nešto? Da je moja devojka otišla u Survivor i prvog dana legla nekome u krilo, meni ne bi bilo svejedno!”

“Plejboj” diva ponovo je pokazala zube: “Prvo, ja nemam momka kod kuće, to možete Aleksandri da prebacujete da ima momka kod kuće. Da smo u Beogradu već bi se našao neko ko bi vas išamarao zbog uvreda koje ste mi juče uputili. To možete vašu ženu i ćerku da nazivate tim rečima, a ne mene, gospodine. Lako je vama ovde mene da napadate dok sam nezaštićena i sama. Dođite u Beograd, pa me tamo napadnite pa ćete da vidite ko će da mi stane na stranu”. Ali, Žare se nije mnogo štrecnuo i prepirka se završila Stanijinim odlaskom da na miru čita knjigu.

A i u Boruki je prštalo na sve strane. Pošto je, uprkos prvobitnom dogovoru na Plemenskom, za poglavicu izabran Vlada, a ne Neven, ovaj je napao Martinu da se nije dovoljno borila za njegovu poziciju. Neven je pucao k’o iz haubice, da se Martina na kraju toliko rasplakala, da čak ni Milan nije mogao da je uteši.

On se opasno naljutio na Nevena zbog ponašanja prema Martini i zaključio: “Sad mu je definitivno ugrožena pozicija jer je rasplako mog prijatelja. Svako ko rasplače mog prijatelja, što se mene tiče, ne treba da bude u ovom plemenu. Ja sam skinuo rukavice, nema više soft.” I Vlada se slaže da se Nevenu ljulja pod nogama, osim ako se izvini. Naravno, Martina i Neven se mire i situacija se ponovo vraća na nošu.