Pocetna » Film


Nicolas Cage i Hayden Christensen u drevnoj Kini




  Ocenite članak: 0
pregleda: 836
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-08-22


Cage i Christensen glume bivše ratnike križarskih ratova koji se udružuju kako bi pomogli svrgnuti kineskog cara


zašao je trailer za film "Outcast" u kojem glume Nicolas Cage, Hayden Christensen i Yifei Liu (Svibanjska ljubav). Film je sniman u kinesko/kanadsko/francuskoj koprodukciji te je sniman na lokacijama u Kini budući da je tamo smještena radnja filma, uz 12. stoljeće.

Režiser je kaskader Nick Powell ( Resident Evil: Retribution) te mu je Outcast redateljski debi dok je James Dormer (Protuudar) napisao scenarij za film.

Film bi se trebao pojaviti u kinima 27. veljače 2015.

U službenom opisu filma stoji slijedeće:

U drevnoj Kini - princeza Lian i njen mlađi brat, Zhao, bježe kako bi spasili život kad njihovog oca, kralja, ubije njegov ambiciozni stariji sin Shing. Dok ih progone Shingovi crni stražari, kraljevski bjegunci nađu zaštitu kod Arkena, viteza koji traži otkupljenje od traume prouzrokovane križarskim ratovima dok traži svog bivšeg prijatelja i mentora, Gallaina, sada zloglasnog bandita na Putu svile. Na njihovom napornom putu javlja se romansa između profinjene princeze i grubog ratnika te Zhao uči pravi smisao riječi vodstvo od ovog ratnika. Ostavljajući iza sebe svoje razlike, Aarken i Gallain ponovno se bore rame uz rame u epskoj i nepobjedivoj bitci protiv Shinga i njegovih snaga - samo što se ovaj put bore za nešto u što obojica vjeruju.


IZVOR