Pocetna » Film


Nicolas Cage kreće u potragu za Osamom bin Ladenom




  Ocenite članak: 0
pregleda: 951
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-01-22


U najnovijem filmu Larryja Charlesa, redatelja 'Borata', Cage će se naći u glavnoj ulozi


Redatelj Borata Larry Charles vraća se u akciju sa Army of One, satiričnom komedijom u kojoj će glavnu ulogu odigrati Nicolas Cage kao običan tip koji odlazi u potragu za Osamom bin Ladenom.

Army of One se djelomično temelji na članku koji je za časopis GQ napisao Chris Heath, a koji govori o stvarnim avanturama i nezgodama Garyja Faulknera, građevinskog radnika iz Colorada koji je na sebe preuzeo odgovornost pronalaska Bin Ladena, što je uključivalo i tajne ulaske u Pakistan i Afganistan nebrojeno puta.

Scenarij, koji još nije do kraja završen, potpisuju Scott Rothman i Rajiv Joseph, koji su zajednički napisali scenarij za film Dan odluke, a produkciju filma na sebe su preuzeli Harvey i Bob Weinstein, koji su oduševljeni nadolazećom suradnjom sa Charlesom.

Već godinama sam obožavatelj Larryja Charlesa, još od njegovog rada na Seinfeldu pa preko Borata i Brune sve do najnovijeg filma Diktator.", rekao je Bob Weinstein. Što se tiče najnovijeg filma Charles namjerava sa snimanjem započeti krajem ožujka, a nada se kako bi se film u kinima mogao naći već krajem ove godine.


IZVOR


0  
Orion   (2015-01-22 11:17 PM) [Sadrzaj]
Nicolase, šta je sljedeće lol