Pocetna » Estrada i Tv


Nikolić da održi obećanje i ukine TV pretplatu




  Ocenite članak: 2
pregleda: 842
Dodao/la: katy02
datum: 2012-06-25


Centar za zaštitu potrošača "Forum" uputio je danas otvoreno pismo predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću, u kojem ga podseća na obećanje da će ukinuti RTV pretplatu ukoliko pobedi na izborima.
"Podsećamo vas da ste, pored ostalog, obećali građanima Srbije da ćete, ako glasaju za vas, ukinuti RTV pretplatu, građani su glasali i sada očekuju da ispunite vaše predizborno obećanje. Ovo će biti test o poverenju koji ste dobili od građana i očekujemo da ih nećete izneverit", piše u otvorenom pismu.

"Forum" podseća da je u toku predizborne kampanje pozivao učesnike na izborima da se izjasne kako misle da reše velike dugove građana prema državi (javna i javno - komunalna preduzeća), dok istovremeno država ima velike dugove prema građanima (neisplaćene zarade i doprinosi).

U pismu se naglašava da dok građani, poznavajući ekonomsku situaciju u državi, strpljivo čekaju da država izmiri svoje dugove prema njima, "nestrpljiva država priprema uterivače dugova, koji će građanima zbog tih dugova oduzimati imovinu".

"Gde je tu socijalna pravda u koju se kunu svi političari u Srbiji. Nijedan učesnik na izborima nije hteo o tome da se izjasni. Jedino ste se vi u svojim predizbornim nastupima dotakli jednog od dugova građana prema javnim preduzećima, a to je RTV pretplata", podseća "Forum".


+2   Spam
Petar_Veliki   (2012-06-25 11:28 PM) [Sadrzaj]
Ajd da vidimo i to cudo...