Pocetna » Sport


Ninković dobio dres Zvezde, ali ne i ugovor




  Ocenite članak: 0
pregleda: 748
Dodao/la: $teX
datum: 2012-05-27


Odavno je poznato da je Miloš Ninković veliki zvezdaš i najverovatnije zbog te činjenice njegovo ime se tokom svakog prelaznog roka dovodi u vezu sa dolaskom u Crvenu zvezdu. Međutim, uprkos čestim pojavljivanjima našeg A reprezentativca na "Marakani", on ovog leta neće parafirati saradnju sa crveno-belima. Ninković se gotovo više od godinu dana povezuje sa Zvezdom, ali ozvaničenje saradnje prema rečima generalnog sekretara kluba Đorđa Stefanovića se neće dogoditi ni tokom ovog prelaznog roka, što bi mogao da bude kraj spekulacijama na ovu temu.

- Nije tačno da Ninković dolazi u Zvezdu. To je nerealno. On ima još godinu dana ugovora, a obeštećenje za njega iznosi pet miliona evra. Ko u ovom trenutku može da misli da je to realna ocija za Zvezdu?! - kaže generalni sekretar crveno-belih Đorđe Stefanović za SPORTAL.RS.

Operativac Zvezde rekao nam je da je srpski reprezentativac nedavno dobio na poklon dres voljenog kluba i pojasnio iz kojih razloga.

- Ninković dolazi često na naš stadion, najčešće u butik, kako bi kupio poklone deci. Ali, to ne znači da je prešao u naše redove. Milošu je poklonjen dres Crvene zvezde sa brojem "36", zbog odlaska na utakmicu košarkaškog kluba sa Radničkim u Kragujevcu. Ninković će pratiti partije našeg kluba u košarkaškom plej-ofu.

Na kraju generalni sekretar crveno-belih je još jedanput podvukao.

- Sa sigurnošću mogu da vam kažem da Ninković ovog leta neće doći u Zvezdu - poručio je Stefanović.