Pocetna » Sport


Ništa od spektakla: Mejveder poručio da se borba sa Pakjaom "nikada neće desiti"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 811
Dodao/la: Gale
datum: 2013-12-21

Slike iz Ništa od spektakla: Mejveder poručio da se borba sa Pakjaom "nikada neće desiti"


Flojd Mejveder tvrdi da do očekivanog spektakularnog bokserskog meča između njega i Manija Pakjaa "neće nikada doći".

Već četiri godine traju previranja oko ove borbe, ali neporaženi Mejveder naglašava da je njegov bivši promoter Bob Arum glavni razlog što do meča neće doći.



"Svi znamo da se ta borba sa Pakjaom neće nikada desiti, a razlog za to je što nikada neću da ponovo imam bilo kakva posla sa Arumom u svom životu. A Pakjao je borac Boba Aruma", rekao je Mejveder za "FightHype.com", potvrdivši tako da nije zakopao "ratne sekire" sa promoterom sa kojim se u svađi rastao i počeo da sam brine o svojim bobrama.

"Daću vam dva razloga zašto nikada neće doći do borbe sa Pakjaom. Jedan je pomenuti Bob Arum, kome ne želim ništa loše, ali nikakva posla sa njim neću više nikada da imam. A druga stvar... Hoću da znam kolike su prave brojke gledalaca Pakjaovih mečeva u "pej-per-vju"("pay-per-view") prenosima. Uporedite njegove gledaoce sa poslednjeg meča, sa brojem onih koji su platili da gledaju moju borbu sa Kanalo Alvarezom. Da li je on uspeo da 'uđe' u milion i 200.000 domova? Da li je ikada ušao u milion domova?", pita se i hvali se Mejveder.


IZVOR