Pocetna » Zanimljivosti


Njihova moć: Lav vladar vatre, Strijelac detektor laži…




  Ocenite članak: 0
pregleda: 871
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-01-17


Prema njihovim karakternim osobinama i afinitetima, da se svakom horoskopskom znaku pripiše jedna supermoć, Djevica bi bila ljudski tornadi, Lav gospodar vatre…


Ovan – neograničena energija

Pripadnici ovog znaka lako bi mogli biti superjunaci, s posebnom moći koja se skriva u njihovoj neograničenoj energiji. Ta osobina izlazi na vidjelo čim imaju cilj koji jarko žele ostvariti – to im daje snagu da se kreću brže od metka, preskaču zgrade, ne spavaju, ne jedu – sve kako bi dobili to što žele, piše “24sata.hr“.

Bik – supersnaga

Ne kaže se uzalud “jak kao bik”. Da pripadnici ovog znaka imaju samo jednu moć, to bi definitivno bila supersnaga. Ona se odnosi i na fizičko i emocionalno odolijevanje izazovima i nošenje s teškim situacijama bolje od svih drugih pripadnika Zodijaka. Oni su uistinu neslomljivi.

Blizanci – mentalno snimanje

Pripadnici ovog znaka u svijetu superjunaka bi bili oni koji imaju nevjerojatnu sposobnost upiti ogromne količine informacija u nevjerojatno kratkom vremenu. Bilo da čitaju novine, promatraju ljude oko sebe ili nešto uče, njihova su mentalna energija i kapacitet mozga pravo čudo.

Rak – moć suosjećanja

Da pripadnici ovog znaka imaju jednu supermoć, to bi definitivno bila sposobnost nevjerojatne empatije koja ih odlikuje. Oni su sposobni shvatiti i razumjeti gotovo sve ljudske motive oko sebe, povezati se sa svakim emotivnim stanjem i općenito uspostaviti vezu sa svakim čovjekom, biljkom ili životinjom na Zemlji.

Lav – gospodar vatre

Njihov vrući temperament udružen s moći koju dobivaju od sunca, pripadnike ovog znaka u svijetu superjunaka bi lako pretvorio u gospodare vatre. Oni ju mogu stvoriti iz ničega – samo ako se malo naljute, ali i jednakom brzinom ugasiti, plamenom zaštititi svoje bližnje ili obasipati neprijatelje ako im se približe.

Djevica – ljudski tornado

Brzina i intenzitet koja krasi pripadnike ovog znaka čim imaju neki cilj na pameti, u svijetu superjunaka pretvorila bi ih u ljudski tornado. Zahvaljujući sposobnosti razmišljanja pet koraka unaprijed, mogu uvesti pomutnju u svoju okolinu i “pomesti” ih kao tornado, koji je otišao prije nego je objasnio što je htio – no budite uvjereni da je to i dobio.

Vaga – mijenjanje oblika

Pripadnike ovog znaka krasi jedna vrla praktična sposonost – moć prilagodbe. Kao superjunaci, oni bi bili u stanju mijenjati oblike i prilagoditi se svakoj situaciji, okolini ili ljudima. Ta im njihova moć omogućava da iskuse život kroz razne pozicije i oblike.

Škorpion – pronicatelj duše

Pripadnici ovog znaka u svijetu supermoći bi definitivno imali vještinu “čitanja” tuđe duše. Zahvaljujući svojoj analitičnosti, logičkom zaključivanju i sposobnosti percepcije, oni bolje nego bilo koji drugi znak Zodijaka mogu već samo gledajući nekome u oči proniknuti osjećaju li bol, koji je njihov cilj i što zapravo jesu.

Strijelac – detektor laži

Pripadnike ovog znaka krasi sposobnost toga da vrlo lako “izvače” istinu iz nekog. Zato bi oni u svijetu superjunaka definitivno bili ljudski “detektor laži”, no do istine ne bi došli zahvaljujući mjerenju pulsa i promjenama u ritmu disanja, već sitnim manipulacijama kojima sugovornika zavedu i natjeraju da sam izda svoje prave namjere.

Jarac – upravljači mislima

Pripadnike ovog znaka krasi nevjerojatna mentalna energija i upornost zahvaljujući kojima mogu upravljati drugima i njihovim odlukama. Tako bi oni u svijetu superjunaka bili kontrolori misli, koji pomnim taktikama umeću ljudima ideje u mozak tako da pomisle kako su njihove vlastite i sprovedu volju Jarca u djelo.

Vodenjak – nestajanje

Pripadnici ovog znaka bi u svijetu supermoći bili oni junaci koji lako postanu nevidljivi. Njihova sposobnost nestajanja iz situacija koje im ne odgovaraju je zapanjujuća – ne samo fizički, već i psihički. Takva sposobnost odmicanja omogućuje im da “oblete” svijet i upoznaju najrazličitije ljude i prođu kroz nevjerojatne situacije.

Ribe – tvorci svijetova

Sanjarske sposobnosti pripadnika ovog znaka i u realnom svijetu su poprilično nevjerojatne, tako da bi oni kao superjunaci bili neupitni tvorci svjetova koji ostvaruju svoje fantazije. Njihova mašta i kreativnost nema granica, pa bi lako bili vladari scenarija poput Matrixa ili futurističkih svjetova po svojoj volji.


IZVOR