Pocetna » Film


Nole u filmu „Konstantin“




  Ocenite članak: 2
pregleda: 2258
Dodao/la: Anna_Anna
datum: 2012-04-04


Veliki projekat koji će se ovog leta snimati u Americi i Srbiji, film o životu Konstantina Velikog, trebalo bi da premijerno bude prikazan 2013. godine.

Ovih dana je dogovoreno da i naš najbolji teniser Novak Đoković igra u tom projektu. Film će obeležiti godišnjicu Milanskog edikta, dokumenta kojim je ozvaničeno hrišćanstvo kao religija u Evropi 313. godine, a koji je potpisao Konstantin Veliki. Manje poznata činjenica za ljude iz sveta je da je Konstantin Veliki rođen u Nišu, te da je veći deo svog života živeo u Srbiji.

Produkcija „Drimvej“ Miška Mitića i Džoela Mongomerija će tokom ovogodišnjeg Festivala u Kanu zvanično najaviti projekat i objaviti punu kasting listu. Nedavno je objavljeno da će izvršni producent filma biti slavni Lukas Foster. Iz izvora bliskih produkciji filma „Konstantin Veliki“, Novak je pristao na veću ulogu u projektu.

Kako se radi o obimnoj produkciji na velikom broju lokacija, ostaje da se usaglase termini između Novakovih agenata i produkcije. Novak je u nekoliko navrata napomenuo da mu je zanimljivo da se upusti u projekte koji imaju veze sa glumom.

- Snimajući u Bugarskoj sa Staloneom i ekipom, doživeo sam neverovatno iskustvo. Tu premijeru sledećeg leta s nestrpljenjem isčekujem. Bilo je to sjajno iskustvo.

Takođe, u Nišu je planirano je da se uradi još jedan projekat o ovoj značajnoj istorijskoj ličnosti i najverovatnije će se snimati film po romanu „Konstantinovo raskršće“.

Inače, Foster je poznat po filmovima „Gospodina i gospođa Smit“ kao i serijalu „Bad Boys“.


+1   Spam
Dagmar   (2012-07-21 2:03 PM) [Sadrzaj]
Bice zanimljivo videti Noleta u toj ulozi .