Pocetna » Film


Nova 'Godzilla' obećava spektakl – provjerite prvi trailer!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1050
Dodao/la: Gale
datum: 2013-12-11

Slike iz Nova 'Godzilla' obećava spektakl – provjerite prvi trailer!


Iako je promocija bila slabašna do gotovo nikakva, Godzilla je jedan od najiščekivanijih filmova koji u kina stiže sljedeće godine!

Vrlo vjerojatno niste primijetili nikakve reklame za reboot akcijske fantastične avanture Godzilla jer je studio Warner Bros. ovaj put bio neobično škrt za promociju, no početkom ovog tjedna dobili smo prve službene slike iz filma, nekoliko teaser videa, a danas je stigao spektakularni prvi trailer.

Glavne uloge pripale su prilično zvučnim imenima, spomenimo zvijezdu serije Breaking Bad Bryana Cranstona, Kick-Assa i Quicksilvera u nastavku Osvetnika Aarona Taylora-Johnsona, Oskarovku Juliette Binoche, za Oskara nominiranog Kena Watanabea, zatim Elizabeth Olsen, Sally Hawkins i Davida Strathairna.



Točna radnja je obavijena velom tajne, a zašto bi film mogao biti prilično uspješan dokazuje redatelj Gareth Edwards koji je za USA Today opisao kako je pristupio razvoju lika: "Za mene, Godzilla je sila prirode, gnjev Božji ili njegova osveta za naše ponašanje... Nema nikakve ljudske osobine niti osobnost. Želim da to bude epsko. Želim da se naježite dok gledate film!"

Godzilla s prikazivanjem počinje 16.5.2014. u SAD-u i to u običnom, 3D i IMAX formatu, 60 godine nakon prvog Godzilla filma kojem želi odati počast tako što se vratio korijenima i originalnom izgledu zastrašujućeg čudovišta.

Fanovi se nadaju da drugi američki pokušaj neće uništiti najpoznatijeg Kaiju lika kao Godzilla iz 1998. godine, a hoće li nova Godzilla opravdati očekivanja zasad procijenite prema traileru!


IZVOR