Pocetna » Film


Nova uloga uznemirila Charlize Theron




  Ocenite članak: 0
pregleda: 893
Dodao/la: Gale
datum: 2013-08-26

Slike iz Nova uloga uznemirila Charlize Theron


Lijepa i uspješna glumica Charlize Theron trenutno se bori sa svojim najvećim strahovima i traumama zbog filma, točnije nove uloge koja joj je oživjela sjećanje na njezino traumatično djetinjstvo.

Oskarovka Theron trenutno glumi i producira istoimeni film temeljen na jednom od najprodavanijih triler romana "Dark Places". U njemu tumači ulogu žene Libby Day, koja je kao sedmogodišnjakinja svjedočila okrutnom smaknuću majke i dviju sestara u sklopu sotonističkog rituala.



Upravo ta priča, uznemirila je Charlize, koja je kao 15-godišnjakinja svjedočila ubojstvu, gdje je njezina majka u samoobrani sačmaricom ustrijelila pijanog i nasilnog oca. S obzirom na nesretne okolnosti, majka nije osuđena, a Charlize je taj događaj, kojeg se ne voli prisjećati, opisala velikom tragedijom svog života.

Potaknuta svim tim, nije ni čudo kako se Charlize, prema riječima izvora bliskog gumici, boris s mučnim sjećanjima i emocijama koje je dugo vremena potiskivala u sebi.

- Rekla je da ovaj film radi za djecu koja proživljavaju ono što je i ona proživljavala tokom djetinjstva i želi da se što prije iz toga izbave - kazao je izvor.

Drama/triler "Dark Places" redatelja Gillesa Paquet-Brennera u kinima se očekuje u rujnu 2014. godine.


IZVOR