Pocetna » Film


Nove "Igre gladi" od 11. novembra




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1407
Dodao/la: Gale
datum: 2013-08-15

Slike iz Nove "Igre gladi" od 11. novembra


Film "Igre gladi: Hvatanje vatre" svetsku premijeru će imati u Londonu 11. novembra, a publilka u svetu će moći da ga u bioskopima vidi od 22. novembra.



Ostvarenje "Igre gladi: Hvatanje vatre je nastavak prošlogodišnjeg filma "Igre gladi", koji je filmska adaptacija prve knjige iz trilogije književnice Suzan Kolins. Prvi deo filma je prošle godine u svetu zaradio ukupno 700 miliona dolara, tako postavši deveti po redu film sa najvećom zaradom u 2012. godini.

Glumica Dženifer Lorens će u nastavku ponoviti ulogu heroine Ketnis, a pored nje u filmu će igrati i Džoš Hačerson, Lijam Hemsvort, Vudi Harelson i Leni Kravic. U međuvremenu u nastavku će glumačka postava biti proširena Filipom Simurom Hofmanom koji će tumačiti ulogu konstruktora igara Plutarha Hevenzbija, a Sem Klaflin će igrati Finika Odera, koji prema glavnoj junakinji gaji izvesne simpatije.

Treći, poslednji roman trilogije Suzan Kolins "Mockingjay" biće adaptiran u 2 posebna filma, čije premijere su planirane u novembru 2014. i 2015. godine.


IZVOR