Pocetna » Film


Novi Batman će režirati film o Batmanu




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1297
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-07-10


Ben Affleck, novi glumac koji utjelovljuje legendarnog viteza tame, režirat će samostalni film o Batmanu


Kao i svake godine, na stripovsko-filmsko-televizijskoj konvenciji Comic Con u San Diegu, dobiva mnogobrojne novosti vezane uz svijet filma i televizije, nove trailere, predstavljaju se novi projekti. Tako je i ove.

Jedna od vijesti koje smo saznali već nakon prvog dana održavanja konvencije jest da će novi Batman, odnosno glumac Ben Affleck, najvjerojatnije režirati samostalni film o vitezu tame i to prema scenariju koji bi trebao napraviti sa Geoffom Johnsom. Naravno, Affleck će se naći i u naslovnoj ulozi.



Scenarij bi navodno trebao biti gotov već krajem ljeta, a radnja bi se trebala odnositi na lik Batmana koji se pojavljuje nakon događaja u filmovima Batman v Superman: Dawn of Justice i Justice League. Batman v Superman u kina stiže 25. marta 2016., a Justice League 17. novembra 2017.

DC i Warner Bros. već imaju popriličan popis filmova sa superjunacima koji izlaze u narednih nekoliko godina tako da je pitanje kada će Ben Affleck uopće imati vremena snimiti još jedan film i koji će biti slobodan datum za izlazak.


IZVOR