Pocetna » Film


Novi Batmobile bit će temeljen na starom modelu Cadillaca?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 837
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-30

Slike iz Novi Batmobile bit će temeljen na starom modelu Cadillaca?


Batmobile koji će Ben Affleck voziti u nadolazećem stripovskom spektaklu "Batman Vs. Supermana", trenutno je u fazi dizajniranja, a sudeći prema informacijama koje su procurile online, najvjerojatnije će biti temeljen na starom modelu Cadillaca.

Naime, kompanija General Motors trenutno u svom hollywoodskom studiju GM Advanced Design Studio radi na dizajnu i kreiranju Batmobilea za novi film. Na automobilu radi isti tim koji je dizajnirao i napravio automobile za film "Transformers 4" redatelja Michaela Bayja, ali ujedno se radi o trojcu koji je stvorio Tumblera, dizajner Nathan Crowley i inženjeri Chris Culvert i Andy Smith.



Ono što je navodno sigurno je kako novi Batmobile neće imati izgled vojnog vozila poput Tumblera u trilogiji Christophera Nolana, piše Klix. Stari Cadillac će se zasigurno pojaviti u filmu, a izvori bliski studiju, točnije redatelju, navode da je moguće da će Batmobile biti zasnovan na starom kabrioletu iz 1943. godine, kakav je pak korišten u prvom serijalu o Batmanu. No, čekamo ipak službenu potvrdu.

Film "Batman Vs. Superman" u kina stiže sredinom srpnja 2015. godine.


IZVOR