Pocetna » Film


Novi nabrijani trailer za „Mad Maxa“




  Ocenite članak: 0
pregleda: 993
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-04-29


Stigla je posljednja najava za nastavak franšize o Pobješnjelom Maxu koji u naša kina stiže 14.5.


Dosad smo imali priliku vidjeti nekoliko odličnih trailera za novi nastavak Pobješnjelog Maxa, ali najnoviji i ujedno zadnji je daleko najluđi i najbolji!

Charlize Theron vam u novom traileru poručuje da će njezin lik biti otkačeniji i brutalniji nego što se možda mislili, a očekuje vas i dosta humora, eksplozija, dobre glazbe i svega onog što volite u ovoj franšizi.



Max Rockatansky (Tom Hardy) sam preživljava već 25 godina u distopijskoj pustoši postapokaliptične Zemlje dok se ostatak čovječanstva bori oko preostalih po život važnih potrepština. No, nakon susreta s Imperatoricom Furiosom (Theron) i njezinom skupinom, čini se da postoji šansa za uspostavljanje reda. Na putu im je samo tiranin Joe (Hugh Keays-Byrne)...

Film je režirao George Miller (redatelj prva tri filma s Melom Gibsonom), a u ostalim ulogama se nalaze Nicholas Hoult, Nathan Jones, Zoe Kravitz, Riley Keough i Rosie Huntington-Whiteley.

Pobješnjeli Max: Divlja cesta u hrvatska kina stiže 14. maja, dan prije američke premijere.


IZVOR



0   Spam
Plavusan   (2015-04-30 1:44 AM) [Sadrzaj]
Ja sta ucinise od klasika :o Hardy nije ni do koljena Gibsonu..a film je sudeci po traileru samo pokusaj ozivljavanja fransize,medjutim vrlo vjerovatno neuspjesan :/