Pocetna » Film


Novi "Majstori iluzije" sa starim redateljem




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1256
Dodao/la: Orion
datum: 2013-08-30

Slike iz Novi "Majstori iluzije" sa starim redateljem


Nedavno smo pisali kako Majstori Iluzije definitivno dobivaju svoj nastavak, a sad je potvrđeno i kako će se režije ponovno primiti Louis Leterrier.

U intervjuu za Coming Soon Leterrier je rekao: "Trenutno intenzivno radimo na priči, na radnji, na svemu što je potrebno za novi film, posebno kada je u pitanju nastavak. Kakav će biti obrat, koje ćemo nove likove uvesti, puno je toga što treba raspraviti. Znali smo mi da će biti barem 2 filma kako bismo mogli ispričati cijelu priču tako da se poprilično treba unijeti u to sve."


Sa zaradom od skoro 300 milijuna dolara diljem svijeta Majstori su uistinu napravili 'majstorski posao' i postali jedan od boljih filmskih osvježenja ovo ljeto. Na početku prikazivanja su uvjerljivo držali drugo mjesto, a više od mjesec i pol bili su među prvih 10 na Box Office-u.


Sudeći prema uspjehu i redateljevim riječima, osim što se na nastavku radi punom parom on bi svjetlo dana trebao ugledati čim prije jer u studiju (Lionsgate/Summit) smatraju kako je tako uspjeh zagarantiran. Glumačka ekipa još nije poznata.



IZVOR