Pocetna » Zanimljivosti


Novi rekord za Dotu 2: Igralo ju milijun ljudi u isto vrijeme




  Ocenite članak: 0
pregleda: 954
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-02-16


Steamovi podaci pokazuju kako su Valveovi naslovi na prva tri mjesta po broju igrača koji u isto vrijeme igraju igre. 1. siječnja su imali dan s najviše igrača


Popularnu Dotu 2 ovog vikenda je u isto vrijeme igralo više od milijun igrača, što je prvi put za bilo koju igru na Steamu. Ovo je velik broj za Steam, a više nego duplo bolji rezultat od trenutno drugoplasiranog Counter-Strike: Global Offensive kojeg igra oko 430.000 igrača.



Slijedi ih još jedan Valveov naslov, Team Fortress 2, dok je Football Manager 2015 sa 74.000 igrača na četvrtom mjestu prvi naslov izvan Valveove radionice.

No, i dalje je ovo prilično skromno u odnosu na League of Legends kojeg je prema brojkama s početka prošle godine igralo između 5 i 7,5 milijuna igrača. Steam je 1. siječnja imao rekordnih 8,5 milijuna igrača u svim igrama koje nude.


IZVOR


0   Spam
SuCkDuBsTeP   (2015-02-18 5:18 PM) [Sadrzaj]
Nisam fan dote igrao sam LoL 4 godine i odustao sam jer ima toliko nobova i trollera da to nije moguce iako sam dao preko 200e i bio diamond vec 4 mjeseca ne igram samo radi trollera i ebayova sto dolaze a sto se tice dote dota jeste za iskusne i starije ljude dok je LoL uglavnom djeciji igrao sam dotu 1 vise od 3 godine i kad je lol izasao njega sam poceo mada kako ja znam LoL u isto vrijeme zna da igra vise od 10 miliona ljudi