Pocetna » Zanimljivosti


NOVI SPA HIT: Masaža zmijama




  Ocenite članak: 0
pregleda: 930
Dodao/la: Otrovnica
datum: 2013-06-24


Posetiocima se na golu kožu leđa stavljaju džinovski pitoni koji grče svoje mišiće i tako navodno opuštaju pacijenta i oslobađaju ga stresa! 





Kao da masaža vulkanskim kamenjem nije dovoljna, odvažni ljubitelji opuštanja poludeli su za novim spa hitom – masažom sa zmijama, a takvu uslugu nudi čak i jedan salon u Beogradu.


Ideja da se u terapiji iskoriste zmije nastala je u Džakarti gde košta 47 dolara, što je skupo ako imamo u vidu da "obična” masaža košta oko 10.


Posetiocima se na golu kožu leđa stavljaju džinovski pitoni koji grče svoje mišiće i tako navodno opuštaju pacijenta i oslobađaju ga stresa. Menadžeri Snake Spa centra tvrde i da zmije pokreću nalet adrenalina, koji je dobar za ljudski metabolizam.


Osoblje spa centra stoji tik uz pacijenta, kako bi sprečilo eventualne nepredviđene probleme. Interesantno je da i u Beogradu postoji takav jedan salon, u kom masaža zmijama košta vrtoglavih 300 evra.





IZVOR



0   Spam
tnta   (2013-06-27 9:33 AM) [Sadrzaj]
Kakva perverzija,mogao bi i neki konj da je izmasira kopitama,jadne zmije....jadne sve zivotinje,na zemlji,ako ih ne jedemo onda ih zatvaramo,ili ih mucimo ili.....ovo je ono sto se kaze,dokon pop i ovce krsti.

0   Spam
Avenger   (2013-06-24 5:23 PM) [Sadrzaj]
Kakva glupost...stop nasilju nad zivotinjama jbt