Pocetna » Film


Novi trailer za 'Fantastičnu četvorku' otkriva dr. Dooma




  Ocenite članak: 2
pregleda: 904
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-04-20


Ovaj je vikend sve bilo u znaku trailera koji su procurili na internet pa se trendu priključila i 'Fantastična četvorka'


Kako ne bi bili izostavljeni iz trenutnog trenda curenja trailera na internet, nakon što su procurili traileri za Batman v Superman: Dawn of Justice i Star Wars: Rouge One, i njihov je "procurio", pa je 20th Century Fox odlučio i službeno objaviti trailer za reboot Fantastične četvorke. I otkrio nam je nešto novo: dr. Dooma!

Trailer nam je otkrio nekoliko novih detalja o Marvelovoj prvoj obitelji, iako ništa što do sada već nismo znali. Oni su skupina znanstvenika koje plaća vlada, a pokušavaju otvoriti prolaz u drugu dimenziju.



Kada dođu tamo okoliš od njih napravi mutante, dajući im njihove poznate supermoći. Kao i u prethodnim filmovima i ova će verzija imati priču dr. Dooma usko povezanu sa nesrećom koja daje moći superjunacima.

Fantastičnu četvorku glume Kate Mara, Miles Teller, Michael B. Jordan i Jamie Bell dok je dr. Doom Toby Kebbell. Redateljsku palicu drži Josh Trank dok scenarij potpisuju Simon Kinberg i Jeremy Slater. Nova Fantastična četvorka nas u kinima očekuje 7. avgusta ove godine.


IZVOR



0   Spam
AnonymouslyMe   (2015-04-21 6:39 PM) [Sadrzaj]
Ne izgleda lose nadam se da ce biti dobar!  da