Pocetna » Film


Novi trailer za mračni SF "The Discovery"




  Ocenite članak: 1
pregleda: 729
Dodao/la: DzonDon
datum: 2017-02-23


Mračni SF The Discovery koji se bavi životom nakon smrti stiže uskoro naNetflix , a tek je jučer predstavljen prvi pravi trailer.

Sredinom siječnja smo nakon teaser trailera mogli nagađati o točnoj radnji, a sad su neke stvari jasnije i film se doima puno mračnije no što se to moglo zaključiti.

Sinopsis glasi: Što biste učinili kad biste znali da postoji život nakon smrti? Ovim pitanjem se bavi The Discovery u kojem je svjetski priznati fizičar doktor Thomas Harber (Robert Redford) dokazao da život nakon smrti postoji, ali uz strašne posljedice. Zbog ovog otkrića mu se vraća davno otuđeni sin Will (Jason Segal) koji putem sreće Islu (Rooney Mara), djevojku koja ne odaje prave razloge povratka. Priča postaje jasnija kako njih dvoje međusobno pričaju o svojoj prošlosti i kako su se našli tu gdje su sada. Režiju potpisuje Charlie McDowell koji je napisao scenarij sa Justinom Laderom .

Film je bio predstavljen prošli mjesec na Sundance filmskom festivalu gdje je pobrao mješovite reakcije publike. Na Netflixu će biti dostupan 31. marta.

Charlie McDowell


IZVOR


0   Spam
daxio   (2018-01-14 8:16 PM) [Sadrzaj]
bice izgleda dobar!!!

+1   Spam
FUBAR   (2017-02-24 11:34 PM) [Sadrzaj]
Jedva cekam da ga odgledam.Dobra tematika ...  da