Pocetna » Film


Novo "Pročišćenje" stiže 4. Jula 2018.




  Ocenite članak: 1
pregleda: 577
Dodao/la: DzonDon
datum: 2017-02-21


Universal, Blumhouse i Platinum Dunes su konačno dali zeleno svjetlo novom nastavku za svoju horor franšizu Pročišćenje (The Purge) te objavili da će četvrti film svoju američku premijeru imati 4. srpnja sljedeće godine, na njihov Dan nezavisnosti.

Kreator franšize James DeMonaco trenutno radi na scenariju za novi film, ali i dalje nema u planu režirati film kao što je objasnio krajem prošle godine. Inače je bio u ulozi i redatelja i scenarista na dosadašnja tri filma.

Film se trenutno nalazi pod radnim nazivom Next Purge Chapter, a točna radnja nije poznata. Samo je poznato da bi ovaj nastavak trebao biti prequel i upoznati nas s događajima i razlozima koji su točno doveli do Noći pročišćenja.

Sva tri filma su u kinima diljem svijeta zaradila oko 315 milijuna dolara što je odličan rezultat, pogotovo s obzirom na ukupnu produkciju koja je koštala svega 23 milijuna dolara. Posljednji film Pročišćenje: Izborna godina je bio najuspješniji dosad sa zaradom od skoro 120 milijuna dolara diljem svijeta.

4. srpnja 2018. godine pada u srijedu, a osim novog Pročišćenja zasad nas taj tjedan čeka samo novi Marvelov Ant-Man, Ant-Man And The Wasp koji svoju premijeru ima u petak 6. srpnja sljedeće godine.


IZVOR


0   Spam
FUBAR   (2017-02-22 1:29 AM) [Sadrzaj]
Ovaj film cekam sa ne strpljenjem ... moracu da pogledam zadnja 3 dela - cisto da se malo podsetim "Prociscavanja"