Pocetna » Film


Objavljen datum premijere posljednje sezone "Boardwalk Empire"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 748
Dodao/la: Gale
datum: 2014-07-13

Slike iz Objavljen datum premijere posljednje sezone "Boardwalk Empire" Slike iz Objavljen datum premijere posljednje sezone "Boardwalk Empire"


Povijesna kriminalistička drama sa Steveom Buscemijem u glavnoj ulozi polako se bliži svome kraju. Naime, otkada je objavljeno kako će nova sezona serije Carstvo poroka biti i posljednja, obožavatelji su željno iščekivali datum premijere 5. sezone.



Carstvo poroka, nagrađivana serija HBO-ve produkcije, na ovogodišnjim Emmyjima je počašćena s čak 7 nominacija.

U posljednjoj sezoni vidjeli smo kako je suradnja Elija Thompsona s FBI-jem donijela kaos u Atlantic City, uz rat koji je buktio između bande Chalkyja i Dr. Valentina Narcissa. Kako je takvu situaciju Nucky Thompson okrenuo u svoju korist možda nećemo ni vidjeti, barem ne izravno na ekranu.
Zasada dostupne informacije kažu kako će nadolazeća sezona krenuti čak sedam godina unaprijed pa ćemo tako vidjeti Nuckyja tek 1931. godine.



Zatvoreno je poglavlje koje se odvija u burnim dvadesetima, a čekaju nas godine Velike depresije koje su potresle SAD i cijeli svijet početkom '30-ih godina.

Neupitno je da je i u novoj eri glavni arhitekt serije Terrence Winter pripremio pokoji intrigantni zaplet i iznenađujući obrat.
Premijerna epizoda posljednje sezone "Carstva poroka" je zakazana za 7. rujna.


IZVOR