Pocetna » Film


Objavljen novi trailer za "Alien: Covenant"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1054
Dodao/la: DzonDon
datum: 2017-03-01

Slike iz Objavljen novi trailer za "Alien: Covenant"


Posljednji teaser trailer za film Alien: Covenant bio je suptilni nagovještaj opasnosti s kojima će se susresti kolonizatori na svom novom svijetu. Prvi službeni trailer, koji imamo prilike vidjeti danas, odbacio je suptilnost i u dvije minute razotkrio glavnu radnju filma.

Video otkriva svijet, vrlo sličan našoj Zemlji, uz neke sitne, ali vrlo bitne razlike. Također napokon dobivamo jedan dobar pogled na novog Aliena koji će terorizirati ljudske likove.

Filmom Alien: Covenant redatelj Ridley Scott vraća se u svijet koji je stvorio, te nam donosi novo poglavlje u revolucionalrnoj Alien franšizi.

Službeni sinopsis filma otkriva glavnu radnju, koja je vrlo jasna iz današnjeg trailera: "Posada kolonizacijskoj broda Convenant uputila se na udaljeni planet na drugoj strani galaksije gdje otkrivaju još neotkriveni raj. Ili barem tako misle. Jer ispada da je to zapravo mračan i opasan svijet. Kad otkriju prijetnju, koju si ne mogu ni zamisliti, ostaje im jedino pobjeći glavom bez obzira."

Scott drži redateljsku palicu, a u glavnim se ulogama nalaze Michael Fassbender, Katherine Waterston, Danny McBride, James Franco i Demián Bichir. Film u kina stiže 19. svibnja.



IZVOR