Pocetna » Film


Objavljen sinopsis filma "Hobit: Bitka pet vojski"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 2988
Dodao/la: Gale
datum: 2014-07-14

Slike iz Objavljen sinopsis filma "Hobit: Bitka pet vojski" Slike iz Objavljen sinopsis filma "Hobit: Bitka pet vojski" Slike iz Objavljen sinopsis filma "Hobit: Bitka pet vojski"


Treći i posljednji nastavak trilogije Hobit redatelja Petera Jacksona dobio je svoj službeni sinopsis, a sam redatelj je objavio kako je završio montažu prvog teaser trailera za film.



Iako se objava teasera očekuje otprilike za dva tjedna, prve snimke, odnosno isječci iz filma najavljeni su samo kratkim „uskoro“, a pravom traileru se možemo nadati tek u listopadu.



Svi nestrpljivi obožavatelji mogu se barem zasladiti objavom glavnih natuknica radnje i najavom glavnog zapleta Hobita: Bitka pet vojski, koje donosi The One Ring portal.

Za one koji su pročitali djela J. R. R. Tolkiena neće biti iznenađenje da zaključak trilogije donosi povratak zmaja Smauga. Smaug, sada protjeran iz svoga prijašnjeg staništa, bjesni i ugorožava živote stanovnika grada na jezeru, a Thorin postaje opsjednut ponovno osvojenim blagom. Uza sve to, jedino Gandalf uviđa prijetnju koju predstavlja Sauron, a na stanovnicima Međuzemlja preostaje da se ujedine ili propadnu u epskoj bitci koja im slijedi.



U glavnim ulogama ćemo vidjeti već poznate glumce, prvenstveno Martina Freemana kao Bilba Bagginsa, Iana McKellena kao Gandalfa i Richarda Armitagea kao Thorina Oakenshielda.
"Hobit: Bitka pet vojski" svoju premijeru u kinima će imati 17. prosinca.


IZVOR