Pocetna » Film


Od 17. aprila u našim bioskopima hit film "Drugačija"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 867
Dodao/la: Nutella92
datum: 2014-04-05

Slike iz Od 17. aprila u našim bioskopima hit film "Drugačija" Slike iz Od 17. aprila u našim bioskopima hit film "Drugačija" Slike iz Od 17. aprila u našim bioskopima hit film "Drugačija"


Originalni naziv: Divergent

Žanr: akcija, avantura, Sci-Fi

Režija: Neil Burger

Scenario: Evan Daugherty, Vanessa Taylor,

Uloge: Shailene Woodley, Theo James, Kate Winslet, Ashley Judd

Trajanje: 139 minuta



Najnoviji filmski hit u SAD-u nosi naziv "Drugačija" (Divergent). Došao je odmah na prvo mesto lista, a zarada za samo nekoliko dana je fantastičnih 54.6 miliona dolara. Film će se kod nas prikazivati od 17. aprila.



Odlična glumačka ekipa i priča koja ostavlja bez daha doprineli su svakako da ovaj film postigne tako vrtoglav uspeh. Film je u stvari ekranizacija dela Veronice Roth, mlade spisateljice iz Njujorka, koja je pobrala niz nagrada za ovaj roman.

Ovo je film za sve koji se nikada nisu uklapali u većinu, kao i one koji se po ničemu nisu hteli isticati, ali im je predodređena potpuno drugačija sudbina. U ovom futurističkom trileru društvo je podeljeno na frakcije prema osobinama ličnosti kako bi svakodnevni život mogao da funkcioniše u savršenom redu.



U porodici nesebičnih odrasta šesnaestogodiš­nja Beatris Prior (Shailene Woodley) koja se suočava sa svojim najvećim strahom kad otkrije da je drugačija, odnosno da njena osobnost ne odgovara ni jednoj frakciji. Da stvar bude još gora, Žanin Metju (Kate Winslet) koja pripada učenima posumnja da je Beatris drugačija, što znači da je treba ukloniti iz društva, jer biti drugačiji znači biti najopasniji.


IZVOR