Pocetna » Film


Odbija li Bejl "nepristojnu ponudu"?




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1000
Dodao/la: Gale
datum: 2013-08-15

Slike iz Odbija li Bejl "nepristojnu ponudu"?


Glumcu Kristijanu Bejlu je navodno ponuđen iznos od blizu 62 miliona dolara kako bi igrao Betmena u nastavku filma "Čovek od čelika" ili bilo kog od sledećih iz serijala "Justice League".



Proteklih dana u javnosti se nagađalo da bi Betmena u sledećem filmu mogli da igraju Džoš Brolin ili Rajan Gosling, a reditelj filma Zak Snajder je pre nekoliko dana potvrdio da će se u nastavku "Čoveka od čelika" pojaviti i sadašnji Supermen, ali su se u javnosti pojavile i informacije da je glumac Kristjan Bejll pod velikim pritiskom da ponovo zaigra Betmena.

Jedan od takvih pritisaka jeste i astronomski honorar koji bi navodno Bejl dobio ukoliko se predomisli i reši da ponovo bude Brus Vejn.

Podsetimo, prošlog meseca Bejl je insistirao na tome da neće glumiti u filmu "Liga pravde" koji bi na velikom platnu okupio superheroje na jednom mestu: Betmena, Supermena, Vonder Vumen i Grin Lanterna.

"Imali smo veliku sreću da napravimo tri nastavka o Betmenu. To je dovoljno, ne treba biti pohlepan", rekao je Bejl tada.

Snimanje nastavka "Čoveka od čelika" bi trebalo da počne sledeće godine, a kompanija "Vorner Braders" planira da film u bioskope uđe do 2015. godine. Prvi deo filma je od početka prikazivanja do sada zaradio ukupno 650 miliona dolara širom sveta.


IZVOR



0   Spam
IntimenFrizuren   (2013-08-17 9:23 PM) [Sadrzaj]
hm,ako pristane imace vise para nego Brus Vejn :)