Pocetna » Film


Odlične vijesti iz Marvela: otkriveni detalji za Fazu 3!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1728
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-10-29


Stižu Čuvari galaksije 2, Thor 3, Iron Man u trećem filmu o Kapetanu Americi, Avengers: Infinity War u dva dijela, Kapetan Marvel...


Na posebnoj jučerašnjoj konferenciji za fanove, Marvel je objavio sve najvažnije informacije za Fazu 3!

Osim što je objavljen naslov za drugi nastavak Kapetana Amerike (Captain America: Civil War), sad je službeno da će se Robert Downey Jr. pojaviti kao Iron Man uz Kapetana Ameriku (Chris Evans)!

Film će biti važan i zato što će nas upoznati s novim likom: Black Panther kojeg će glumiti Chadwick Boseman, a i uvest će nas u priču o Građanskom ratu iz Marvelovih stripova.

Captain America: Civil War u kina stiže 6.5.2016., a Chadwicka Bosemana kao Black Panther gledat ćemo nešto više od godinu dana kasnije u samostalnom filmu jednostavnog naslova Black Panther.

Najavljeni su i Čuvari galaksije 2, treći Thor s naslovom Thor: Ragnarok,Captain Marvel i Inhumans.

Iako je jučer objavljeno da je Benedict Cumberbatch dobio ulogu Doktora Strangea u istoimenom filmu, za to nije bilo službenih komentara kao niti informacija o redatelju novih Čuvara.

Prvo što nas čeka iz produkcije Marvel/Disney je nastavak Osvetnika Avengers: Age of Ultron i to 1.5.2015. Novi doživljaji Osvetnika nastavit će se u obliku trećeg i četvrtog filma Avengers: Infinity War u svibnju 2018. i 2019.

Nakon novih Osvetnika već je otprije poznato da stiže Ant-Man u kojem glavnu, naslovnu ulogu ima Paul Rudd (17.7.2015.).

Trailer za Avengers: Age of Ultron objavljen je prošli tjedan, ali iz Marvela su održali riječ pa je u jučerašnjoj epizodi serije Agenti SHIELD-a objavljen poseban video iz filma.


IZVOR