Pocetna » Film


Olivia Wilde i Garrett Hedlund u 'Tronu 3'




  Ocenite članak: 0
pregleda: 876
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-04-08


Osim glavnih glumaca iz filma 'Tron: Nasljedstvo', u svoju se ulogu vraća i redatelj Joseph Kosinski


Olivia Wilde i Garrett Hedlund i službeno se vraćaju za Tron 3! Dvojac će reprizirati svoje uloge iz filma Tron: Nasljedstvo iz 2010. u nastavku koji će i ovoga puta režirati Joseph Kosinski.

Tron: Nasljedstvo je predstavljao nastavak znanstveno-fantastičnog filma Tron iz 1982. godine koji se odvijao unutar virtualnog svijeta poznatog kao The Grid, a u kojem su glavne uloge ostvarili Jeff Bridges i Bruce Boxleitner. Iako nakon izlaska nije postao hit, film je s vremenom stekao kultni status te postao utjecaj na druge filmaše i pop kulturu općenito.



Nekoliko desetljeća kasnije Disney je ponovno posjetio taj svijet sa filmom Tron: Nasljedstvo. Priča nastavka otkrila je kako je lik programera kojeg je glumio Bridges imao sina (Hedlund) koji je odlučio svojevoljno ući u The Grid kako bi našao svog oca. Wilde se našla u ulozi Quorre, algoritma u ljudskom obliku.

Disney je odlučio napraviti još jedan nastavak nakon što je Tron: Nasljedstvo zaradilo više od 400 milijuna dolara diljem svijeta. Hendlund je još 2012. rekao kako se namjerava vratiti za nastavak koji je trebao izaći prije više od godinu dana. No unatoč pomicanju vremenskih rokova, Wilde i Hedlund i dalje su dio ekipe.

Film bi sa snimanjem trebao krenuti ove jeseni tako da bi mogao ugledati svjetlo dana negdje krajem sljedeće godine.


IZVOR