Pocetna » Zanimljivosti


OSVETI SE KOMŠIJI: CD za borbu protiv preglasnih narodnjaka i dosadnog komšiluka!




  Ocenite članak: 2
pregleda: 1064
Dodao/la: LaMistress
datum: 2012-12-03


Album sa 12 hitova: zvuk razbijanja betona, bušilice, motorne testere, brusilice, turiranje dizelaša služe za nerviranje komšiluka i “probijanje” komšijskih bubnih opni

U moru novih muzičkih projekata novokomponovanih zvjezdica, folk kraljica i pop diva jedan album prošao je gotovo neopaženo. Riječ je o albumu “Osveti se komšiji”, najoriginalnijem CD-u u Srbiji, snimljenom sa jednom jedinom namjerom – za glasno puštanje i nerviranje bezobraznog komšiluka, kao i probijanje komšijskih bubnih opni.

Autor projekta skriven je iza umjetničkog imena “Rajko Ajs Nadničarski”, a u komentarima zadovoljnih korisnika našli su se i oni koji opisuju kako se na ovaj način može boriti i protiv preglasnih narodnjaka:

- Pored mene živi petočlana familija retarda, koja svoje slobodno vrijeme provodi na prozoru porodično gledajući 7 spratova dole i slušajući radio za mentole, puštaju te najgore moguće novokomponovane narodnjake. Moja terasa je pored njihovog prozora, i uopšte nisam mogao da je koristim jer Bogu hvala, tetka iz Njemačku im je poslala neko mrak ozvučenje za na poklon, pa imaju i čime da me pilaju. Prije tri nedjelje sam uzeo ovaj CD, postavio sam svoje JBL petice na terasu a preko HC pojačala, im pustio ovaj CD… Ne mogu da vam opišem toplinu oko srca dok sam ih gledao kako se grčevito hvataju za uši, vrte u krug, gledajući gore-dole!!! Djecu (18-25) kako vrišteći i pogubljeno gledaju u roditelje, a ovi pomalo bijesni ali i zbunjeni situacijom sklanjaju krdo sa prozora i zatvaraju isti. Vrebao sam ih naredna tri dana, i kako bi oni odškrinuli prozor, tako bi rapsodija krenula sve dok ga ponovo ne zatvore. Nema ih već neko vrijeme, uopšte se ne pojavljuju, a priča se da hoće da prodaju stan, kaže zadovoljni korisnik.

Ovaj audio CD sadrži 11 originalnih muzičkih numera: PikHammer (razbijač betona), Flex, Veliki Flex, Bušilica za beton, Motorna testera, Aktiviran Alarm, Turiranje dizelaša, i još neke kombinacije gore pomenutih i upakovan (lepo) u DVD kutiju, plastičnu, zatvorenu.

Ovdje možete čuti kako zvuči numera “Flex, flex, baby” sa albuma “Osveti se komšiji”.

My WebPage


0   Spam
KeX   (2012-12-22 1:53 PM) [Sadrzaj]
moram ovo nabavit, majkemi :(

0   Spam
ace1   (2012-12-08 2:12 AM) [Sadrzaj]
hahahahha ZAKOOOOOOOOOON :D