Pocetna » Film


"Ouijageist" - trejler filma!




  Ocenite članak: 1
pregleda: 554
Dodao/la: Nutella92
datum: 2020-04-25


Film je zlobna mešavina omilјenih horora, koja svoju inspiraciju izvlači iz klasike iz 80-ih godina Poltergeist-a i Witch Board, dok odaje počast nedavnim hitovima poput Ouija i The Conjuring.

Reditelј John R.Walker radi na scenariju koji su napisali Darrell Buxton i Steve Hardy. Ouijageist je dostupan na digitalnim platformama i DVD-u 14. aprila od strane Wild Eye Releasing. I trebalo bi da zasiti svaku dušu koja traži nekoliko novih strahova u ovom jalovom filmskom pejzažu sa kojim se trenutno suočavamo.

Lois Wilkinson i Lesley Scoble predvode ansambl glumačke postave u Ouijageist-u. Nјima se pridružuju Roger Shepherd, Gabriella Calderone, Nathan Head i Kristofer Dayne koji igraju u ovom zastrašujućem novom natprirodnom prepadanju u tradiciji The Conjuring-a.

Nakon iznajmlјivanja novog stana, samohrana majka pronalazi drvenu kutiju sa tablom koja doziva duhove grupe zlih entiteta koja progone nju i njenu porodicu. Lokalni sveštenik se prijavio da bi joj pomogao da ove duše zauvek odmore.



IZVOR