Pocetna » Zanimljivosti


Ova igrica je novi najveći hit u svetu (VIDEO)




  Ocenite članak: 0
pregleda: 799
Dodao/la: Gale
datum: 2014-04-10


Sazvežđa su nestala, a drevni Yokudan ratnici i razna čudovišta terorišu stenovito prostranstvo Craglorn. U patch-u će biti predstavljena nova priča i brojni grupni sadržaji koji će podsticati istraživanje i udruživanje sa drugim igračima.

U petak 4. aprila zvanično je izašao The Elder Scrolls Online, MMO igra od koje se najviše očekuje za ovu godinu. Iako ona sama po sebi nudi gomilu sadržaja, i većina igrača još uvek nije dostigla maksimalni nivo, završila priču i očistila sve dungeon-e, Zenimax razvojni studio objavio je da će do kraja meseca već izbaciti prvi veliki patch pod nazivom “Craglorn”.

azvežđa su nestala, a drevni Yokudan ratnici i razna čudovišta terorišu stenovito prostranstvo Craglorn. U patch-u će biti predstavljena nova priča i brojni grupni sadržaji koji će podsticati istraživanje i udruživanje sa drugim igračima. Oni će zajedno rešavati brojne questo-ove i ubijati razne mini boss-ove.

Sadržaj ovog patch-a počinje kada igrači dostignu Veteran rank 10. Oni će moći da se udružuju u grupe od po 4 ili 12 igrača kako bi zajedno čistili sadržaj Craglorn-a.


IZVOR



0   Spam
UGHpeople   (2014-04-10 3:19 PM) [Sadrzaj]
OMG! Ovo predobro izgleda  :o