Pocetna » Film


Ovi će superjunaci sljedeće godine vladati kino dvoranama




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1637
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-12-28


2016. godina bit će u znaku superjunaka, a mi vam predstavljamo listu najboljih


Kostimirani heroji dominiraju velikim platnom većim dijelom prošlog desetljeća, ali 2016. će biti posebno u znaku superjunaka. Timovi dvije najpoznatije stripovske kuće DC Comicsa i Marvela već su u niskom startu, a fanovi mogu biti izuzetno zadovoljni jer cijela četa znanih nam likova uskoro stiže u kino dvorane.

Vodeći se tom činjenicom portal Cinema Blend donosi listu superjunaka koji će plijeniti pozornost sljedeće godine. Prvi na listi je ujedno i najpopularniji superjunak svih vremena Batman koji nam sljedeće godine dolazi u filmu Batman protiv Supermana, a Viteza tame ovaj će puta utjeloviti Ben Affleck. Osim Batmana i Supermena (Henry Cavill), ovaj nam film donosi još jednu superjunakinju - Wonder Woman u interpretaciji izraelske glumice Gal Gadot.

Rijetko koja nova pojava superjunaka izazove tolike pozitivne reakcije kao što se dogodilo kada se Margot Robbie prvi puta pojavila kao Harley Quinn u videu nadolazećeg filma Suicide Squad. Ona izgleda kao Harley, zvuči kao Harley, a očekujemo i pshihotično veselje po kojemu je ova junakinja poznata. Potpunu suprotnost u istome filmu donijet će nam Jared Leto svojom interpretacijom Jokera. Iako je izgled osvježio brojnim tetovažama i metalnim zubima, poznati ciničan smijeh i dalje ostaje zaštitni znak ovoga lika. U ovome filmu gledat ćemo i Willa Smitha u ulozi kultnog Deadshota.

Sljedeće godine vraća se i Spider-man i to na zadovoljstvo mnogih u društvu Osvetnika u filmu Captain America: Civil War. U ovome filmu stiže nam i Crna pantera koju će utjeloviti Chadwick Boseman. Oscar Isac kao Apocalypse i tim negativaca mutanata dolaze u novom nastavku X-Men: Apocalypse.

Benedicta Cumberbatcha gledat ćemo u ulozi Doctora Strangea u istoimenom filmu koji nas očekuje u studenome, a Ryan Reynolds doći na velike ekrane u liku za Deadpoola.


IZVOR